banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Parti Gençlik Kollarından Merkez İlçe'ye ziyaret-VİDEO
. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve yardımcıları Hüseyin Polat ile Arif Önkol tarafından karşılanan Gençlik Kolları, Merkez İlçe Teşkilatı’nın kongre sonrası oluşan yeni yönetimi ile tanıştı.



Başkan Zahit, Gençlik Kolları’nın parti içindeki önemine değinerek, “Güzel heyecanlı bir kongre yaptık. Gençlik Kollarımız da bize hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Kendilerine başkan nezdinde teşekkür ediyorum. Parti olarak bir bütünüz. Kendilerinin kongre sürecinde bize büyük destekleri oldu. Faaliyetlerimizi bir çatıda yapmaya, sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.



AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Osman Uludağ ise, “Gençlik Kolları yönetim kurulu ve yürütme kurulu olarak kongre sürecini başarılı bir şekilde atlatan Merkez İlçe Teşkilatımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Daha sonra Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri ile Gençlik Kolları üyeleri birbiriyle tanışıp sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.