banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

AK Parti geçişleri gizledi

AK Parti ilginç bir haber bülteni yayımlandı. AK Parti SKM’den medyaya geçen haber şaşırtıcı geldi.

 

İŞTE MEDYAYA GEÇİLEN O HABER;

Güneş’ten Mitinge davet

AK Parti İl teşkilatı Mahalle Muhtarlarından Sorumlu komisyon Başkanı ve Milletvekili aday adayı İsmail Güneş, Devteşti Mahallesinde Devlet Bakanı Faruk Çelik’in de katılımıyla gerçekleştirilecek olan Seçim Bürosunun açılışına Şanlıurfalıların davetli olduğunu ve açılışa herkesin gelmesini arzuladıklarını söyledi.

 

     Çarşamba günü akşamı Devteşti Mahallesindeki Seçim Bürolarında bir miting düzenleyeceklerini belirten İsmail Güneş, “Mitingimize bütün hemşehrilerimiz davetlidir. Akşam düzenlenecek olan mitingimize Devlet Bakanımız Faruk çelik te katılacaktır. Şanlıurfalı hemşehrilerimin bizzat gelerek AK Parti icraatlarını ve bu dönemde Şanlıurfa’mızı yapılacak olan hizmetleri kendi kulakları ile Bakanımızın ağzından duysunlar istiyoruz. Bu dönem Şanlıurfa’mızın bütün sorunları sırasıyla hallolacak inşaallah. Partimize de Bakanımıza da güvenimiz sonsuzdur. Zaten Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da Peygamberler şehri Şanlıurfa’mızı çok seviyor ve bir an evvel sorunlarının giderilmesini istiyor. Onun için 30 yıllık çalışma ve yol arkadaşı olan icraatçı ve tezcanlı Bakanımızı Şanlıurfa’dan aday gösterdi. Bakanımız da geldiği günden beri hiç durmadan köylere bile gidip vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi. Köylerimizin, beldelerimizin, ilçelerimizin ve ilimizin genel sorunlarını da yerinde tesbit ettiler ve yapılmasını da planladılar. İnşaallah 12 Haziran sonrası hemen çalışmalar başlayacak. Zaten acil çözüm gerektirenleri anında talimat verip yaptırıyor” dedi.

 

     Güneş, Şanlıurfa’nın menfaatlerini düşünerek te olsa herkesin AK Partiye destek olması gerektiğini, vatandaşlarımızı mitinge beklediklerini söyledi”

 

 

 

ŞİMDİ GELELİM HABERİN ÇELİŞKİLERİNE!...

1 – Haber başlığı “Güneş’ten Mitinge davet” diye geçildi, oysa bu bir miting değil “Büro açılışı ve il Genel Meclisi üyeleri İbrahim Arslan ve Ömer N. Kapaklı”nın AK Partiye geçişleri olacak.

 

2 - Haberde “AK Parti İl teşkilatı Mahalle Muhtarlarından Sorumlu komisyon Başkanı İsmail Güneş” deniliyor.

Yok öyle bir şey, İsmail güneş aday adayı olmak için bu görevinden aylar önce istifa etmişti.

 

3 – Ahmet Fakıbaba’nın yerel seçimlerde SP’ye geçişi ve ardından bağımsız olarak hareket etmesiyle aynı mücadeleyi veren Ömer Kapaklı’nın AK Partiye geçişi, “O” ekipbin tamamen AK Partiye geçişi sağlanacak mı?

 

4 – Şimdi kamuoyunu yanıltıcı böyle bir haberin yapılışı neden ve niçinleri beraberinde getirdi. Bu soru işaretleri kim giderek?

 

Haberi neden böyle geçtiler, İl Meclis üyelerinin katılını neden gizlediler, konuyla ilgili bir açıklama gelir mi?

Eğer açıklama yapılırsa bunuda buradan yayımlarız!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.