banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Ak Parti Eyyübiye'den, Seçilmiş'e Ziyaret


Yapılan ziyarete, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Mehmet Felhan, Tanıtım ve Medya Başkanı Sıtkı Yavuz, Mali ve İdari İşler Başkanı Mithat Arhan katıldı.


Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce Şanlıurfa Eski valisi Celalettin Güvenç'in Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı olması nedeniyle, vali vekili Ramazan Seçilmiş'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Süleyman Elgün, Eyyübiye İlçe Başkanlığı olarak her zaman kendilerinin yanında olacaklarını ve olumlu her türlü projelerine destek vereceklerini söyledi. Asıl görevlerinin halka hizmet etmek olduğunu kaydeden Başkan Elgün, hep birlikte Şanlıurfa'yı hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.


Vali vekili Ramazan Seçilmiş ise, yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.