banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Parti Eyyübiye'de adaylarla bir araya geldi

 

Çardaklı köşkte yapılan yemekli istişare toplantısına Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün, Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Batman milletvekili Ahmet İnal, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özcan, Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Av. Yusuf Eğilmez, il başkan yardımcıları Erkan Sözen ve Nihat Kılıç, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Eriten, Eyyübiye ilçe başkanlığına müracaat eden aday adaylarından Hümeyit Bilbay, Abdullah Tacar, Mustafa Ağar, Mehmet Alkan, Necmettin Sağlam, Murat İfşat, Yusuf Mert, Mehmet Özmodanlı, İbrahim Karamus, Mahmut Alpak, Mehmet Akkuş, Halil Erkan, Mehmet Çakallı, Özğür Yaşar, İbrahim  Ovabeyli katıldı.

İstişare toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Batman Milletvekili Ahmet İnal, gerçekleştirdi.

Ak Parti Şanlıurfa il koordinatörü Batman Milletvekili Ahmet İnal, çardaklı köşkte düzenlenen istişare toplantısı açılış konuşmasında şunları söyledi, ''Bu toplantının bugün burada gerçekleşmesine vesile olan Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün'e bize göstermiş olduğu yakın ilgiden ve buradaki misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa'ya 3 ilçe başkanımız atandı. Burada bulunanları da sima olarak tanıyorum. Bir ramazan gecesi bir arada olduk. Yine sonra bir kısım arkadaşlarla beraber olduk. Bu tür işlere birçok kişi talip olur, bir kişiye nasip olur. Nasip olan arkadaş diğerlerinden iyidir, faziletlidir, çok bilgilidir, çok kültürlüdür anlamı çıkmasın biraz nasip, kısmet işidir. Dolayısıyla sizlerinde göstermiş olduğunuz anlayışa da, buraya kadar teşrifinize de teşekkür ediyoruz. Çok sağ olunuz. Bu da sizin büyüklüğünüz, sizin erdemliğinizi gösteren bir davranış oldu. ‘’ Dedi.

Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün ise, ''Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanlığı’na aday adayı olmuş 15 arkadaşlarımızla bugün bir araya geldik. Toplantımıza Urfa il koordinatörümüz milletvekili Ahmet İnal Bey, milletvekilimiz Sayın Halil Özcan bey, il başkanımız Av. Yusuf Eğilmez, il başkan yardımcılarımız Erkan Sözen, Nihat Kılıç, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Eriten ve 15 başkan aday adayı katıldı. Toplantımız çok verimli geçti. Belki bu yaptığımız toplantı Türkiye’de bir ilk toplantıdır. Eyyübiye ilçe başkanlığı olarak aday adaylarını bir araya getirdik. İnşallah bu arkadaşlarımızla hep beraber yine bir arada olacağız. Hepsi birbirinden çok değerli, çok önemli insanlar, Eyyübiye için aday adayları olmaları Eyyübiye hakkında çok şey bildikleri anlamına gelir, Eyyübiye ilçesini iyi biliyorlar anlamına gelir, ondan dolayı bizler Eyybiye ilçe başkanlığı olarak bu arkadaşlarımızın Eyyübiye ile ilgili bilgileri, birikimleri ile faydalanacağız. İleriki zamanlarda yine bir araya geleceğiz. Arkadaşlarımızla istişareler yapacağız. Ve yapılan toplantılara katılacağız. Eyyübiye için el ele, omuz omuza hep birlikte çalışıp, başarıyı yakalayacağız diye düşünüyorum. Eyyübiye’miz için yaptığımız bu çalışmaların hayırlara vesile olmasını dilerken bu yerel seçimlerde de alınacak oy hakikaten Şanlıurfa’mız için, Eyyübiye ilçemiz için, ülkemizin istikrarı ve güvenin devamı noktasında milletimizin kararını vermiş olduğunu gösterecek. Hep beraber gayret göstereceğiz. Gelecek nesillerimize sağlam bir şehir, sağlam ilçeler bırakmak için, hep beraber birlik içersinde çalışacağız.’’ Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’de, ‘’Bu güzel istişare toplantısında bizleri bir araya getirdiği için Eyyübiye ilçe başkanımız Süleyman Elgün’e teşekkür ediyorum. Bundan böyle tek hedefimiz Şanlıurfa’mız için, Türkiye’miz için birlik ve beraberlik içersinde çalışıp, ülkemizi kalkındırmak için elimizden gelen gayreti sarf etmektir. Burada bulunan milletvekillerimize, başkan yardımcılarımıza ve 15 Eyyübiye ilçe başkan aday adayına teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Yapılan istişare toplantı yaklaşık olarak iki saat sürdü. Toplantının ardından Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Ak Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Batman Milletvekili Ahmet İnal, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcıları Erkan Sözen ve Nihat Kılıç, İl.Yönetim kurulu üyesi Mehmet Eriten, Eyyübiye İlçe Başkanlığına müracaat eden aday adayları ile birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve beraberindeki heyet ile birlikte Ameliyat olan Eyyübiye ilçe başkanlığına aday adayı olan Abdulkadir Akbaş’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.