banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Parti Eyyubiye teşkilatının çalışmaları anlatıldı


Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve Yönetim Kurulu üyeleri Abdurrahman Kırıkçı ve Hümeyit Bilbay ile Eyyubiye teşkilatını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı düzenleyerek yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Eyyubiye teşkilatının çalışmaları anlatıldı
İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler veren İlçe Başkanı Süleyman Elgün, il genelinde çalışmalar yürüttüklerini, kendi bölgelerindeki bağlı köylere bile ulaşarak temsilciler bulup görevlendirildiklerini ve yapmaları gerekenler konusunda bilgilendirildiğini anlattı.
Şu an için kendilerini tanıtma ve çevreyi tanıma çalışmalarının yanısıra Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile ilgili de çalışmalar yürüttüklerini belirten Elgün, ilçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesiyle birlikte çalışmalarına daha fazla hız vereceklerini ve hem Büyükşehir adayı ve hemde ilçe Belediye başkan adayı için de aralıksız çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.
Ayrım yapmadan en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz
Kendisinin de zaman zaman kendileriyle birlikte Şanlıurfa’nın en ücra köşedeki köylerine bile ulaşmaya çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Bilindiği gibi SKM tarafından vatandaşlarımızın talepleri, davetleri sonucu hazırlanan programlarımız oldukça yoğun geçmekte, bizlerde erinmeden en ücra köşeye bile giderek vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Zaten Allah için insanlarımıza ayrım yapmadan en iyi şekilde hizmet edebilmek, köylerimizin çamurdan, susuzluktan kurtulmaları, huzurlu bir yaşam sürmeleri, artık köy-şehir ayrımının bile ortadan kalkması için büyük çaba sarfedeceğiz. Zaten büyükşehir yasası ile köylerimiz mahalle statüsüne geçti. Dolayısıyla oralarda yaşayanlar da bizim insanlarımız ve onlara da en iyi şekilde şehirli-köylü ayrımı yapmadan hizmet edeceğiz. Başbakanımızın dediği gibi millete efendi değil hizmetkar olacağız” dedi.
Güvenç, 2,5 yılı aşkın süredir Vali olarak Şanlıurfa’nın en ücra köşelerine bile ulaşmaya çalıştıklarını, Valilik İl Özel İdaresinin kıt imkanlarıyla köy yollarını yaptırırken, köy içi yollarını da parke taşlarıyla döşemeye çalıştıklarını, kısaca insana yatırım yapıp onlara huzurlu bir yaşam sürdürmeye çalıştıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.