banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Ak Parti Eyyübiye İlçesi Mayıs Ayı Danışma Toplantısı yapıldı

 Danışma meclisine katılan Ebelediye başkanı Mehmet Ekinci, yaptıkları çalışmalar hakkında ilçe teşkilatına brifing verdi.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hayati Harran-i Çok Amaçlı Eğitim Salonunda yapılan Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz aslan, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, partililer ve mahalle temsilcileri katıldı.

Gerçekleşen Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısında oluşturulan Divan’ın ardından, Manisa’nın Soma ilçesinde hayatını kaybeden kömür madeni işçileri için dua okundu.

Danışma Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün seçim sürecinde gösterilen başarıya dikkat çekere emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Elgün konuşmasında şunları ifade etti:

 ‘’imtihan günümüz seçim günüdür. Teşkilatların daha iyi çalışması gerekiyor.  Ayrıca Eyyübiye Belediyemiz çok güzel çalışıyor. Daha önceki toplantılarımızda hep şunu söyledik.  Hepiniz çok güzel görev ifade ettiniz. O görev şudur ki, ilk defa ilçe olan Eyyübiye’nin yönetim kurulu üyesisiniz. Belediye başkanısınız, Belediye meclis üyesisiniz ve bundan sonra olacak her şey ne olacak ise Eyyübiye ile ilgili güzel şeylerde, yanlış şeylerde hepsinde sizin eseriniz olacaktır. Sizler çok güzel bir başarıyı elde ettiniz. Bizden daha çok çalışan ak partililer de vardı. Hep beraber güzel bir çalışma örneği gösterdik. Bu noktada herkes emeğinin karşılığını muhakkak alacaktır.

Toplantıda daha sonra söz alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçildikleri ilk günden itibaren vatandaşlarla birilikte olduklarını ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirterek Belediye olarak seçildikleri günden itibaren yaptıkları çalışmaları aktardı. Ekinci sorunların çözümü için sabahın erken saatlerinden itibaren çalışma yürüttüklerini ifade ederek’’sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar ekibimizle birlikte daha güzel bir Eyyübiye için uğraş veriyoruz. İlk günden itibaren birçok çalışma başlattık. Bunların hepsini burada sizlere arz etme imkanımız olmayabilir. Ama temel sorunlarımızdan olan tapu sorunu için bir hukuk birimi kurduk. Belediye bünyesinde bir hukuk birimi oluşturularak bölgemizin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununun çözümü noktasında çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta içerisinde maliye bakanlığından randevu talep ederek bu sorunun bir an önce çözülmesi noktasında girişimlerimiz başladı. Yine büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan madde bağımlılığı konusunda da ilgili birimlerle yaptığımız çalışmalar sonucu daha önce cezaevi için tahsis edilen alanın madde bağımlıları için bir rehabilitasyon köyüne dönüştürülmesi ile ilgili olarak vali beyle bir görüşme yaptık. Yine göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mahallelerimizi dolaşıp sorunların çözümü için vatandaşlarımızdan bilgiler alıp bu sorunların çözümü noktasında gerek Eyyübiye Belediyesi gerekse de diğer kurumlarla irtibata geçtik. Yine bu çerçevede belediye başkan yardımcılarımız, ilgili birim müdürleri, ilgili belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileriyle birlikte periyodik bir biçimde mahallelerimiz
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısında söz alan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise seçim sürecinde Eyyübiye ile ilgili yağılan tüm dedikodulara rağmen başkan ve teşkilatın bir zafer kazandığını belirtti. Eğilmez ‘’Bütün zorluklara rağmen seçim sürecinde güzel sonuçlar alan kadroları tebrik ediyorum. Eyyübiye farklı konumu olan ilçelerden biridir. Ama buna rağmen sizler büyük gayret gösterdiniz ve b,izler zafer kazandık. Birileri bunu farklı yorumlayabilir ama gerçek budur. Bu anlamda bu kadroyu tebrik ediyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalardan sonra seçim sürecinde gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ile Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş’e plaket verildi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.