banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

AK Parti Eyyübiye İlçe Yönetimi muhtarlarla toplantı yaptı VİDEO

Akcamescit köyünde yapılan istişare toplantısına, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün,  ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı  İsa Kızıldemir,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Eyyübiye ilçesine bağlı muhtarlar ve Akcamescit Muhtarı Abdurrahman Saçaklı katıldı.

 

 

Eyyübiye ilçesine bağlı köy muhtarıyla Akcamescit köyünde muhtar Abdurrahman Saçaklı'nın evinde bir araya gelen Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan sorunlarının tespitinde yardım istedi.

 

 

Eyyübiye ilçesi için proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Elgün, “Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Eyyübiye ilçesi oluşturmak” dedi.

 

Başkan Elgün, “İlçe başkanlığı olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

 

 

Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını ifade eden Başkan Süleyman Elgün, “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz” Dedi.

 

 

 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir ise, ''Bilindiği üzere Şanlıurfa'mız büyükşehir oldu. Nüfusu 1 milyon 800'e ulaştı. Bir teşkilatla, bir yönetim kurulu ile yapılan çalışmalara yetişemiyorduk, bundan böyle 3 tane yeni ilçe teşkilatımızla daha güçlü, daha dinamik bir şekilde yapılan tüm çalışmalara katılıp hizmet adına elimizden gelen bütün gayretlerimizi vereceğiz. Özellikle Eyyubiye ilçe başkanımız temiz siyasetçi bir arkadaşımızdır. Başkan Süleyman Elgün ile birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağımızı biliyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını, hükümetimizin çalışmalarını hepimiz biliyoruz. Bu yerel yönetimde halkımızın desteğine ve duasına çok ihtiyacımız var.'' Dedi.

 

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorun dile getirilirken, bunlara anında yine bu toplantıda karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan muhtarlar da “başkanımızla el ele,  AK Parti Eyyübiye İlçe yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor” dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.