banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK PARTİ EYYÜBİYE İLÇE KADIN KOLLARI YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Başkan Hatice Tuba Pişkin, yeni kurulan yönetimle beraber önümüzdeki yerel seçimlerde en iyi ve koordineli şekilde çalışacaklarını belirterek, “60 Kişilik Kadın Kolları Yönetimimiz belirlenmiştir. Bu 60 kişilik ekibimizle Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımızın izinde yürüyerek, gelecekte siyasete taze kan olarak biz bu gençlerle devam edeceğiz” dedi.



Eyyubiye İlçesi kadın kolları olarak, asıl ve yedek 60 kişilik yönetim kurulu üyelerimizle hep birlikte, Türkiye’nin 2. Büyük ilçesi olan Eyyubiye’yi en büyük çıkışı yapan ve en çok oy toplayan ilçe durumuna getirmek için çalışmak üzere hazırlandık. Eyyubiye’yi bir nakış gibi dokuyarak her noktasına ulaşıp kadınlarımızın ilçemizin ve ülkemizin geleceğinde aktif rol almalarını sağlayacağız. Dualarınız bizimle olsun ki geleceğimiz güzel ve aydınlık olsun.



AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Tuba Pişkin’in yönetim kurulu asil üyeleri; Berfin Bozkaya, Nurgül Boran, Zuhal Aslan, Sema Toru, Emine Rufaioğlu, Ümre Doğan, Necla Tenekeci, Emine Kaya, Nurgül Karakuş, Emel Dursunoğlu, Medine Düger, Zeynep Özgönül, Hasibe Anuk, Zeynep Esmer, Nurcan Gürhan, Derya Gülcan, Reşide Bozdağ, Ayşe Çiçek, Yıldız Toprak, Gülcan Bebe, Ayten Doğan, Emine Akan, Fehime Dağ, Emine Dağ, Özlem Ayşe Altıparmak, Sunay Çevik, Suzan Göktepe, Zeynep Çiftçi, Fatma Işık şeklinde açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.