banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

AK PARTİ EYYÜBİYE İLÇE BİNASINDA İLK İSTİŞARE

Tadilatı yapılan binada ilk kez bir araya gelen Yönetim Kurulu Toplantısı Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün başkanlığında gerçekleşti.

İstişare toplantısı ile Eyyübiye ilçesi yapılması gereken konular üzerinde durduklarını belirten AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün; “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte oluşturulan Eyyübiye İlçemizdeki teşkilatlanmamızı yaptık. Binamızın devreye girmesi ile birlikte Yönetim Kurulu ikinci toplantımızı ama binamızda ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda gündemi değerlendirdik. Eyyübiye ilçemiz için neler yapabilir diye istişarede bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu” dedi.

 

 

İki saat süren toplantıda teşkilat ve güncel konularla ilgili söz alan istişare de Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti ve Eyyübiye İlçesi hakkında düşüncelerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.