banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AK Parti Engellileri Misafir Etti
Engellileri AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol, Özürlüler Koordinasyon Merkez Başkanı Mustafa Ağar, İl Başkan Yardımcısı Uryan Arusoğlu ve İl Yönetiminden Cenap Saatçı AK Partiye gelen Omurilik Felçliler, İşitme Engelliler, Ortopedik Engelliler ve SSPE dernek başkanları ve üyelerini kabul ettiler.



İl Başkanlığında bir açıklama yapan Emrah Baş, “Engelli olmak bir eksiklik değildir” dedi.

Emrah Baş; “Tüm engelli arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Engelli olmak bir eksiklik değildir. Bizi engelleyen olmasın yeter. Hükümetimiz bizi her alanda destekliyor. Bu nedenle verdiği değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize istihdam konusundan başkandan bir isteğim var. 260 bin engelli istihdamının doldurulması dışında her şey yolunda” dedi.



İl Başkanlığına oturan engelli Emrah Baş’ı çiçekle karşılayan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün tüm özürlü kardeşlerimizin engellerinden kurtulduğu gün olmasını temenni ediyoruz” dedi.


Eğilmez konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün dünya engelliler günü. Bu vesile ile AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezimiz ve Sosyal İşler Başkanımız anlamlı bir koordinasyon gerçekleştirdiler. Engelli bir arkadaşımız İl Başkanlığı koltuğuna oturdu. AK Parti olarak hükümet olarak genelde ve yerelde sürekli engellilerimizin yanındayız. İrtibat halindeyiz ve İşbirliğindeyiz. Her türlü istekleri bizim için önemlidir. Biz parti olarak teşkilat olarak elimizden geldiği kadarıyla arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugünde günün anısına Emre arkadaşımızı İl Başkanlığına oturtuyoruz. Tüm özürlü kardeşlerimizin engellerinden kurtulduğu gün olmasını temenni ediyoruz” dedi.



İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol işitme engellilere çiçek sunarken, Kadın Kolları Başkanlığına ise Ortopedik engeli Adalet Köse oturdu.
www.balikligol.com

VİDEO


Engelliler günü ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.