banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

AK Parti danışmasında darbe konuşuldu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı her ay düzenlemiş olduğu İl danışma meclisi toplantısını Gaptem ‘de İl ve İlçe yönetimleri ile bir araya gelerek düzenledi. Divan Başkanı Cemil Çadak ve yardımcıları Gülmisal Taş, Suat Baytak toplantıyı başlattı. Yapılan toplantıya AK Parti Teşkilat Genel Başkan yardımcısı Sadettin Aydın, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve çok sayıda Partili katıldı. Toplantı İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün açılış konuşmalarıyla başladı. Daha sonra Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Bayuk, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yaptığı sunumlar ile devam etti.  Her ay bir Belediye’nin sunum yaptığı İl Danışma Meclisi toplantısında bu ay Karaköprü Belediyesi İlçenin gelişimi ve yapılan projeler hakkında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sunumu yaptı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül; İl ve İlçe yönetimlerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve en önemlisi Şanlıurfa halkına 15 Temmuz sürecinde dimdik ayak da durduğu için teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Danışma Meclisin de yaptığı konuşma da şunları söyledi. “ Hepiniz özveri ve doğrulukla 15 Temmuz Darbe gecesini ve ondan sonra ki demokrasi nöbetlerini geçirdiniz. Şanlıurfa şahlandı, dosta ümit ve güven verdi düşmana korku verdi.  Partimiz ilk günden bu yana Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği at izi it izi olayını görmüş ve o gün bu işe el atmıştır. Biz bir darbeyi çok üstün olarak atlattık, bir darbeyi geri püskürttük. Ülkemize demokrasiyi kalıcı olarak yerleştirdik ama şunu da biliyorduk. Bundan sonra ki sınavımız Adaletle ilgiliydi. Biz 15 yıl boyunca AK Parti’ye yapılan saldırıları Adaletle çok iyi göğüsledik dedi”.

Genel Başkan yardımcısı Sadettin Aydın yaptığı konuşmada şunlara değindi. “ Bugün bakıyoruz bu mücadele ile birlikte iyice bir resim orta ya çıkmış bulunuyor. Baktığınızda neredeyse bunlarla iş tutmayan kimse kalmamış. Bu tür yapılardan çoluğumuzu, çocuğumuzu, Ülkemizi, milletimizi korumalıyız. Bunjlar bu ülkeyi ateşten başka, bu ülkeyi cehenneme çevirmekten başka bir tasavvurları yokmuş. Dünya istikbaline karşı nasıl Çanakkale de omuz omuza mücadele etiysek darbelere karşı, bu küfrün bu amansız gelişine karşı da bütün bir millet olarak ayaktaydık ve her zaman ayakta olacağız dedi”.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Bayadilli yaptığı sunum hakkında şunları söyledi. “  15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti eşi benzeri görülmemiş bir mücadele göstererek gerek milli iradeye, gerek demokrasiye, gerekse islamın bayraktarlığını yaptı ve Çanakkale den sonra gerçekten eşi benzeri görülmemiş bir mücadele verdi dedi”. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.