banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

AK Parti danışma meclisinde ne karar çıktı FOTOĞRAFLI ve VİDEO
Divana İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özyavuz seçildiler.



Toplantı İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Danışma meclisi toplantısına Şanlıurfa Milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...




Birlik ve beraberlikten güç doğacağını ifade eden Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu; “Birlik ve beraberliğimizi en alt seviyeden en üst birime kadar sağlamalıyız. Birlik sağlanırsa başarı elde edilir. Birlik ve beraberlik sayesinde Milletvekili genel seçimlerinde büyük başarı elde ettik. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Muhtemelen 6 ay öne alınması düşünülüyor. Yerel seçimlerde aynı başarıyı elde edersek Türkiye’de 1 numara oluruz” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Mehmet Akyürek ise il başkanlığı kongresinden sonra teşkilatın çalışmalarının daha da hızlanması gerektiğini ifade ederek; “ Genel Merkezimiz İl Başkanlık görevini Yusuf Eğilmez’e verdi. Güzel bir kongre ile gerçekleştirdik. Ankara’da Şanlıurfa gündem oldu. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde İl Başkanımızla ve teşkilatımızla birlikte çalışmalarımıza ara vermende devam edeceğiz” dedi.



Millet tatile çıkarken AK Parti teşkilatının tatil yerine çalışmayı tercih ettiğini belirten Milletvekili Zeynep Karahan Uslu; “AK Parti teşkilatı olarak tatil yerine çalışmayı tercih ediyoruz. Mecliste çok önemli yasaları çıkardık. Nereden nereye geldiğimi mukayese edecek bir örnek vermek istiyorum. Bu ülkenin bir zamanlardaki Başbakanı ’70 sente muhtaç olduk’ demişti. Şimdi ise IMF’ye 5 Milyar Dolar borç veren bir ülke durumuna dünya Lideri Başbakan Erdoğan’la geldik. Uluslar arası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in yaptığı ''Marka Ülkeler'' araştırmasının sonuçlarına göre Türkiye, 487 milyar dolar marka değeri ile dünyanın en değerli 19. ülke markası oldu” dedi.



Kürsüye gelen Milletvekili Mahmut Kaçar ise TBMM’nin tatile girmesi ile diğer parti milletvekilleri tatilli tercih ettiğini ama AK Partili Milletvekilleri olarak tatil yerine halkı dinlediklerini belirtti. Kaçar; “Milletvekilleri tatile çıkmayı tercih ederken biz millet dinlemeyi tercih ediyoruz. AK Parti teşkilatı olarak tatil yerine çalışmayı tercih ediyoruz” dedi. AK Parti iktidarından önceki karanlık oyunları ve AK Partinin iktidarında yapılmak istenen karanlık oyunlara değinen Milletvekili Kaçar; “AK Parti büyük bedel ödedi. Çıkardığımız 3. Yargı paketi ile kafalarda sanki geriye dönüş gibi bir algılama oldu. Ülkenin geleceğini karanlığa sürükleyen mahfillerin sürdüğü davalara yine Özel Yetkili Mahkemeler bakacak” dedi.



Son olarak kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise 3 Haziran’da yapılan İl Başkanlığı Kongresinden dolayı Mahalle sandık Kurulu Üyelerinden Milletvekillerine kadar herkese teşekkür etti. Eğilmez; “Böylesine muhteşem bir kongre gerçekleştireceğimize bazıları inanmıyordu. Ancak Başbakanımızın deyimi ile ‘muhteşem bir kongre’ gerçekleşirdik. Ankara’da yapılan İl Başkanları Toplantımızda tüm İl Başkanları gelip bizi tebrik ettiler. AK Parti İl Başkanlığı kongremizi sosyal paylaşım sitesi youtube’de Mersin İl Başkanlığı olarak yayınlamışlardı. İl Başkanını arayarak neden böyle yazdıklarını sordum. İl Başkanımız ‘Siz muhteşem bir kongre gerçekleştirdiniz, bizde o muhteşem kongreyi yayınlamak istedik’ diyerek bizi tebrik ettiler. Ayrıca kongrede bazı ağabeylerimiz liste çıkarmak istediler. Onlar bizim rakiplerimiz değildi. AK Partiye gönül ve emek vermiş insanlardı. AK Partide kaybeden olmaz. Kazanan daima AK Partidir. Böylesine büyük bir organizasyonda emeği geçen tüm teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.



Teşkilatlanmanın önemine değinen Başkan Eğilmez; “Danışma Meclisi Toplantıları aile içidir. Burada toplanarak sorunlarımızı, eksiklerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Toplantıya herkesin katılım sağlaması gerekir. Teşkilat üyeliği gönüllük işidir ama çalışırsak başarıyı yakalayabiliriz. Ramazan ayı programlarımızı hazırladık. Ramazan ayında her iftarda bir yerde olacağız. Halkla iç içe olacağız. Ramazan ayından sonra ise yerel seçimler için hızlıca çalışmalara başlayacağız” dedi.



3 Haziran’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena Stadyumunda gerçekleştirilen İl Başkanlığı Kongresine katkılarından dolayı AK Partili Belediye Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, İl Genel Meclis Başkanına, Belediye Meclis Grup Başkanına, Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanlarına İl Başkanlığı tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.
Ömer ASLAN / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.