banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
Divana AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanı Adil Saraç, Akçakale İlçe Başkanı Naif Başak, Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, Hilvan İlçe Başkanı Hüseyin Alkan,  Karaköprü Belde Başkanı Hasan Yeşil seçildiler.

 

Danışma meclisi toplantısına Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan, AK Parti İstanbul Milletvekili, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati, Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan, Karaköprü Belediye başkanı Nihat Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit,İl Başkan yardımcılar, İlçe Başkanlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

 FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan, Trabzonlu olduğunu ama Şanlıurfa’yı ikinci memleketi olarsak gördüğünü belirtti.

Danışma meclisi toplantısının verimli geçmesi dileğinden bulunan Doç. Asan, Teşkilat yapısının önemine dikkat çekti.

Büyük bir aile olduklarını vurgulayan Bakan Yardımcısı Doç. Asan; “Bugün Türkiye güzel bir yere gelmişse bu sizin çalışmalarınız büyük katkısı ile gelmiştir. Her zaman AK Partiye gönül verdiniz. Son seçimlerde yine büyük bir sevgi gösterdiniz. Ayrıca kadına karşı şiddet ile ilgili bir takım çalışmalar başlattık. Kadına şiddete karşı başlatılan 'Biz de varız' kampanyasına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk imzayı attı. Erkeklerin büyük bir destek vereceklerine inanıyorum. Hükümetimiz kadına karşı yapılan haksızlıkları ortadan kaldırmak için çok çalıştı. İktidara geldiğimiz günden beri kadın haklarını düzenlemek için gayretler gösterdik. 2010 yılında yapılan anayasa değişikliği referandumu ile kadın haklarının büyük bir kısmını güvence altına aldık. Maalesef kadına yönelik şiddet dünyanın her tarafında var. Ama biz Türkiye’de en aza düşürmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu bir konuşması yaptı. Teşkilatın çalışmaları sayesinde büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Eyyüpoğlu; “Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz gibi yaptığımız hizmetlerle alnımızın açığı ile seçmenlerimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Mahmut Kaçar ise hükümetin birkaç ay içinde yaptığı çalışmaları anlattı. Kaçar; “Hedefimiz Şanlıurfa için söz verdiğimiz 400 projeyi zamanından önce bitirmektir” dedi.

 

Sonra İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez kürsüye geldi.

Seçimden sonra ilk defa danışma meclisi toplantısı düzenlediklerini belirten Başkan Av. Eğilmez; “AK Parti Şanlıurfa teşkilatı olarak Genel Seçimlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik önderliğinde ve Sayın Milletvekillerimizin çalışmaları ile Şanlıurfa’da önemli bir çalışma yaptık” dedi.

Şanlıurfa teşkilat kademelerinde yapılan kongre ve yapılacak kongreler hakkında bilgi veren Av. Yusuf Eğilmez; “Son olarak ana kademe seçimleri ile Şanlıurfa kongrelerimizi tamamlayacağız. Teşkilatta görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Danışma Meclisimizin bu toplantısı hayırlara vesile olsun” dedi.

 

Son olarak kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati, Suruç kongresi ve Danışma Meclisi için geldiğini beklirterek; Danışma meclisi teşkilatımızın olmazsa olmaz bir çalışmasıdır. Bu toplantıda teşkilat üyeleri teşkilatın daha iyi işlemesi için fikirler sunabilen bir çalışmadır. Bu parti Ahmet’in Mehmet’in partisi değildir. Burada herkes parti için, memleket için konuşacak. Teşkilatın geleceği ve daha iyi işlemesi için medenice fikirlerini paylaşacak” dedi.

 

Daha sonra basına kapalı geçen toplantının ardından yeni dönemde aday olmayan Akçakale İlçe Başkanı Naif Başak, Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, Hilvan İlçe Başkanı Hüseyin Alkan,  Karaköprü Belde Başkanı Hasan Yeşil, Kısas Belde Başkanı Erdal Deniz ve Mezra Belde Başkanı Bozan Yavuz’a plaket verildi. 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.