banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
Danışma toplantısına Milletvekilleri Dr. Abdülkerim Gök’ün yanı sıra AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, M. Uryan Arusoğlu, Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Mehmet Eriten, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.



Divan Kurulu Erkan Sözen, Metin Çadırcı, Mehmet Eriten, Cemil Çadak, Celalettin Sayan ve İdris Şimşek’ten oluştu. Divan kurulunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.



Açılıştı konuşan AK Parti İl Başkan yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, teşkilatın önemine dikkat çekerek, İstişare toplantısına kimlerin katılabileceğini ifade etti. Kızıldemir; “Danışma toplantıları teşkilatın kendi iç toplantısıdır. Danışma meclis toplantısında yapılan çalışmalar gözden geçirilir. İlçe Teşkilatımızın kademeleri arasında dayanışma ve iş birliği ortamı sağlanır. Genel Merkezin talimatları değerlendirilir.  Ayrıca hedefimiz olan seçmen sayısının en az yüzde 15’ini üye çalışmaları tutturulmalıdır” dedi.



Kürsüye gelen AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülgani Alkış; “Kongremizden sonra ilk danışma meclisi toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımıza teşrif eden Milletvekillerine, İl teşkilatına ve partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Partimizin Ceylanpınar’da kurumsallaşması için çalışmalar yaptık. Gerek teşkilatımızda gerekse mahalle temsilciliklerimizde görev dağılımlarını yaptık” dedi.



Danışma meclisi ile partide sorunların aile içerisinde masaya yatırıldığını belirten Milletvekilleri Dr. Abdülkerim Gök, Ceylanpınar’a yapılan ve yapılacak olana yatırımlara değindi. Dr. Gök; AK Parti ideoloji partisi değildir. Bizim anlayışımız insanı yaşat ki, devlet yaşasın deriz. Bizim en alt kademeden liderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadar inancımız budur. Bizi diğer partilerden ayıran en önemli özelik budur. Bakın Ceylanpınar – Viranşehir arasındaki yol bu ayın sonunda asfaltlama çalışmaları başlayacak, Haziran ayında tamamlanacaktır. Ceylanpınar Kızıltepe arasında bulunan yol, resmi kayıtlarda yok. İki aydır etüt çalışmaları yaparak yolu gerçek hüviyetine kavuşturacağız. SGK ilçe binası 1 Mart’ta hizmete girecek. 112 acil servis bölümünü 2012 model bir ambulansla hizmete açtık” dedi. Genel seçimlerde Şanlıurfa genelinde büyük bir başarı kaydettiklerini belirten Gök; “Önümüzde yerel seçimler var. Şanlıurfa olarak kabuk kırmalıyız. Başta Ceylanpınar olmak üzere tüm ilçelerimizi AK Belediyecilikle tanıştırmalıyız. AK Kadrolar yerel de görev başına gelmeliler” dedi.



Danışma meclisi toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.



Toplantıdan sonra Dr. Abdüklerim Gök ile AK Parti heyeti geçen gün vefat eden Ceylanpınar AK Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolların Başkan Yardımcısı ve halkla ilişkiler sorumlusu Hayriye Özgözgü’nün ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.