banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

AK Parti çalışmalarına başladı

Şanlıurfa’da 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda Develt Bakanı Faruk çelik, bu gün Urfa adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıya eşlik etti.

Devlet Bakanı Faruk Çelik bugün saat 14:00’te geldiği Şanlıurfa’da, Kapalı Spor Salonunda AK Parti Milletvekili adayları tanıtım törenine katıldı. Adayların yanı sıra Aday adayları da törende hazır bulundu.Toplantıda bir konuşma yapan Bakan Çelik, Şanlıurfa’dan geleceğin marka şehri olarak bahsetti.

Bakan Çelik, “Çok kısa bir süre sonra Şanlıurfa marka bir şehir olacak. Sorunları çözmek için bundan sonra Şanlıurfa, Ankara’ya değil, Ankara, Şanlıurfa’ya gelecek. Bu kadro hizmet kadrosudur. Ben çobanlıktan, bakanlığa gelmiş biri olarak, halk çocuğuyum, içinizden biriyim. Önümüzdeki seçimlerden sonra sözü dinlenen bir Türkiye olacak. Kalfalık dönemini evliyalar şehri Bursa’da yaptım, ustalık devrini Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da tamamlamak istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.