banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

AK Parti Bozova Kongresi miting gibi yapıldı VİDEO

Bozova’da gerçekleşen kongre, divanın oluşması ile başladı. Dilek ve temenniler okundu. Kongreye İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Emin Önen, Zeynep Karahan Uslu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İlçe Belediye Başkanları, A Parti İlçe Başkanları, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

 

İlk konuşmayı ilçe başkanlığına tekrar aday olan Mehmet Akgün yaptı. Genel Merkez tarafından daha önce bu göreve atandığını ve bu süre içerisinde Bozova için çalıştığını belirten Başkan Akgün; “Yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra Cumhurresimizi seçmek adına özverili bir çalışma içine girdik. Bütün AK Parti’ye gönül veren dostlarımız ve bu salondu doldurmuş arkadaşlarımızın sayesinde Bozova da 15 Bin oya çıkartarak ilçemize yakışır bir oy oranı çıkarttık. Biz durmadan çalışıp oyumuzu 20 Bin’e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah genel seçimlerde özverili bir çalışma ile 20 bin oyu alacağız” şeklinde konuştu.

 

‘12 yıllık bir dava değil’

Bozova Teşkilatına ve gönül verenlere teşekkür ederek başlayan İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “Yaptığımız kongrelerde bizi yalnız bırakmayan vekillerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. 12 yıl önce kurulmuş bir partiyiz ama davamız 12 yıldan daha öncedir. Maziden gelen bir dava ile geçmişten bu güne omuz omuza verip çalışan liderlerimizin temsilcileriyiz. Teşkilat olarak bir birliktelik içerisindeyiz bu birlikteliğimiz sürdüğü zamanda aşamayacağımız sorun kalmayacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde İlçe başkanlarımızla yüzümüzü güldüren bir sonuç elde ettik ve bu sonuçtan dolayı bütün Bozovalı kardeşlerime ve yönetimine teşekkür ediyorum” diyerek geçtiğimiz hafta Ankara’da trafik kazası geçiren Milletvekili Mahmut Kaçar’a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

‘Kobani’ye acımayan Bozova’ya da acımaz’

 Bozova AK Parti Teşkilatının önemli bir kalesi olduğu ve salonundakiler bu kalenin dimdik olduğunu gösterdiğini belirterek konuşmasına başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç; “Başbakanımızın her mesajında vurguladığı mesaj gibi AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir ve Türkiye’nin kaderi Orta Asyanın ve bütün Müslümanların ortak kaderidir. AK Parti’nin güçlü kadroları hakkıyla yaptığı taktirde bu ülkenin mazlumları, garipleri,  Kürdü, Türkü ve Arap’ı başararak hep beraber ileriye yürüyeceğiz. 12 yılda Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yıkılmadan direnmeden her türlü komplolara iç ve dış oyunlara rağmen bu ülkeyi bu günlere getirdik. Devletimiz 2002’de topladığı bütün vergilerin yüzde 80’ini faizlere öderken bu gün Dünyanın parmakla gösterdiği bir ülke haline gelmeyi hamdolsun başardık ve bu başarı hikâyesinin arkasında her türlü komploya aldırış etmeyen millet ve Bozovalı vatandaşlarımız vardır Allah razı olsun.  Mazlumun ve milletin hakkı için kefenini giyip ortaya çıkan bir AK Parti yönetiminden dolayı hamdolsun bu ülke bu günlere geldi. Dünyanın beklemediği sadece içte değil dünya mazlumlarına orta doğuda 100 yıldır ezilen Türk, Kürt ve Arap toplumlarının lideri olabilecek bir ülke olabilmemiz dolayısıyla saldırıya uğrattılar. Son 2 yılda halk isyanı denemesi yaptılar öncelikle ağaç ve böcek diyerek bütün İstanbul’u ayaklandırmaya çalıştılar ardından 17- 25 aralık operasyonları ile Başbakanımızın evine girmeye çalıştılar. En son Kobani olaylarını bahane ederek 38 İlde yeni bir iç savaş yeni bir isyan hareketi denemesi yaptılar, 40 üzerinde insanımız öldürüldü. Hasekideki Arap’lara acımayan Kobanideki gariban Kürt köylüsüne acımayanlar Bozova da ve ülkemizde bize acımazlar. Görüyorlar ki bu kadro kalırsa Ortadoğu’daki bu oyunlar bozulacak” diyerek beraberliğimize, birliğimize ve kardeşliğimize vesile olacak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

 

AK Parti olarak Bozova ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ise; “AK Parti olarak 12 yılda çalışmalarımızı Bozovalıların yani bu milletin desteği ile devam ediyoruz. Bu kongrelerle birliğimizi, bütünlüğümüzü ve büyük aile olduğumuzu gösteriyoruz” diyerek kongrenin hayırlı olmasını diledi.

 

Son olarak kürsüye gelen Milletvekili Emin Önen ise içinde bulundukları salonun Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu’nun Bozova kazandırdığını belirterek; “Böyle büyük bir salon bugün için yapılmış gibi. Biz Şanlıurfa’ya ama özelikle Bozova merkez ve kırsal alanda önemli çalışmalar yaptık. Yaklaşan Genel seçimlerde Bozova’da büyük bir teveccüh olduğunu görüyorum. Büyükşehir Belediyemiz yaptığı yollarla köylere ulaşımı kolaylaştırıyor. Yeni hizmetleri hep birlikte yapacağız” diyerek kongrenin Bozova ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

 

Daha sonra tek liste halinde yapılan seçimde Av. Mehmet Akgün seçildi. Kongreye katılanlara teşekkür eden Akgün, Bozova’ya, Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye katkı sunmak için ellerinden geleni yapacağını ifade etti.

www.balikligol.com 

Video

 

Anahtar Kelimeler:
Bozova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.