banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

AK Parti Bozova Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti VİDEO

Toplantıya, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Gürkan Bilurcu, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Yaptıkları çalışmaları aktaran İlçe Başkanı Mustafa Yaşar; “Yerel seçimler hükümetimiz için partimiz için çok önemlidir. Bu seçimde başarılı olursak, genel seçimde de başarılı oluruz. Yönetim Kurulu olarak ekip ruhuyla çalışıyoruz” dedi.

 

Teşkilatlanmanın önemine dikkat çeken İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Teşkilat çalışmaları emeğin fedakarlığın olduğu çalışmalardır. Gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden hummalı çalışılır. Bütün zorluklara azimle ve şevkle çalışıyoruz.  Sayın Başbakanımızın dava arkadaşı olmak, aynı inanca sahip olmak, aynı değeri taşımak bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır.  Bu bir davadır bizler dava şuuruyla çalışıyoruz” dedi. Yerel seçimlerin sadece belediye başkanlığını kazanma anlamında olmadığını belirten İsa Kızıldemir; “Bu seçim belediye başkanlığını kazanma olarak görmeyelim, partimizin oylarını ve çıtasını biraz daha yükseltme olarak görelim. İç ve dış oyunları bozan AK Partinin daha da güçlenmesi lazım. Gezi olaylarında batının gerçek yüzünü gördünüz. Suriye ve Mısır’daki darbede yine gördünüz. Ama liderimiz Recep Tayyip Erdoğan dik duruşu ile zulme rıza göstermeyeceğini dünyaya gösterdi” dedi.

Son olarak kürsüye Belediye başkanı Hasan Arusoğlu ise Belediye olarak yaptıkları çalışmaları aktararak; “Bozova’da alt yapı ve üst yapı sorunları bitiyor. Seçim zamanında meydanda soracağımız. Yapılmayan bir şey kaldı mı diye… Emimin ki ‘hayır hiçbir sorun yok’ diyeceksiniz” diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman’da yaptığı mitingde bir araya geldiğini ve Bozova yolunu sorduğunu belirtti.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak yaklaşık iki saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.