banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

AK Parti Birecik İlçe Başkanlığına Mahmut Mirkelam getirildi

24 Haziran erken genel seçimleri sürecinde siyasi krizin yaşandığı Birecik ilçesinde bugün sıcak bir gelişme daha yaşandı. Mevcut Başkan Mehmet Özbakan'ın belediye Başkan aday adayı olmasından sonra bugün ilçe teşkilatında toplantı vardı. Mevcut yönetimden birisinin Başkan olması beklenilirken Ak Parti Teşkilat işleri Başkanı Erkan Kandemir tarafından ilçeye yeni Başkan ataması yapıldı. 

Mahmut Mirkelam kimdir?

1.1.1960 Birecik/ ŞANLIURFA doğumludur. 19 Dönem (1991 – 1995) DYP Şanlıurfa Milletvekili Ferit Aydın Mirkelam’ın dört çocuğundan biridir.  İlkokulu ve ortaokulu Birecik’te bitirdi. Lise öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamladı. Yüksek Öğrenimini Gazi Üniversitesi, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde  (AİTİA) gerçekleştirdi. Siyasete, Birecik’te Adalet Partisi (AP) Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak başladı.  Gençlik Kolları başkanlığı sonrası Doğru Yol Partisi (DYP) Birecik İlçe Başkanlığı yaptı. 1999 -2004 yılları arasında o dönem Genel Başkanlığı’nı Hüsamettin Cindoruk’un yaptığı Demokrat Türkiye Partisi (DTP) ‘den, Birecik Belediye Başkanı seçilerek bir dönem belediye başkanlığı yaptı. Mahmut Mirkelam, Ak Parti’nin kurulması sonrası siyaset hizmetini Ak Parti çatısı altında sürdürmeye başladı.

Gaziantep – Şanlıurfa otobanı ile İstanbul TEM’de akaryakıt istasyonlarıyla birlikte dinlenme tesisleri var. Ayrıca çiftlikle uğraşmaktadır.  Antep Fıstığı yetiştiriciliğinde yörede önde gelen isimlerden biridir.

Anahtar Kelimeler:
Mahmut Mirkelam Kimdir?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Sayın Mirkelam'ı kutluyorum. bu görevi hakkıyla yapacağına inanıyorum

Avatar
Salih 5 yıl önce

Simdiki Belediyebaskani Faruk Pinarbasinin akrabasidir ve ikiside mafyadir.Zulüm ve olsuzlukla zengin olmuslar.

Misafir Avatar
ADINIZ 5 yıl önce @Salih

YOOO MAFYA FİLAN DEĞİL COK İYİ YARDIM SEVER BİR İNNSANDIR KENDİLERİYLE OTURUP SOHMET ETMIŞLİĞİM VARDIR HARİKA İNSANDIR

Beğenmedim! (0)
Avatar
ahmet 5 yıl önce

yazik olmuş birecke

Avatar
ahmet 5 yıl önce

yazik olur birecik e siz kazanirsaniz

Avatar
ben asya başkanım sizden yardım istiyorum yardıma muhtacim yaşım35beş 5 yıl önce

evvim yok ayligim yok kocam20yildir sakal Allah rızası icin

Avatar
Hüseyin 5 yıl önce

Senin leyiz baba kim nedense desin. ..

Avatar
Hüseyin 5 yıl önce

Senin leyiz baba kim nedense desin. ..