banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

AK Parti bayramlaşmasında rışvanlılar demga vurdu VİDEO

 

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Yahya Akman, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, Mahmut Kaçar, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve birçok STK temsilcisinin hazır bulunduğu bayramlaşma törenine katılan Rışvan Derneği, milletvekilleri ve diğer bürokratların büyük beğenisini topladı.

Rışvan Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan önderliğinde bir araya gelen yaklaşık 6 bin kişi Turgut Özal Parkı yanında önce kendi aralarında bayramlaştılar.

Daha sonra Vali Konağı Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen binlerce kişi bayramlaşma töreninin yapıldığı Hacıbekir Sofrasına geldi. Araç trafiğine kapanan caddede gövde gösterisi yaparak yürüyen Rışvan Derneği’ne Şanlıurfalılar destek verdi. Teker teker milletvekilleri ve diğer katılımcılarla bayramlaşan dernek üyelerinin oluşturduğu kuyruk saatlerce sürdü. Yakalarına taktıkları, 12 oktan oluşan amblem ile kalabalıkta rahatlıkla fark edilen dernek üyelerine Bakan Çelik ve Binalı Yıldırım da destek verdi.             Çelik ve Yıldırım kalabalıktan etkilenerek birer rozet taktılar

Bayramlaşmaya gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Rışvan Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan, dernek olarak sergiledikleri birlik ve beraberliğin bu kente örnek teşkil etmesini istedi.

 

Başta İslam alemi olmak üzere tüm Şanlıurfalılar’ın bayramını bir kez daha tebrik eden Arslan, “Bizlere destek olan, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ARSLAN HALİLİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Bayramlaşma öncesinde bir araya gelen kalabalığa hitap eden Rışvan Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan, Urfa’da AK Parti’nin bir neferi gibi çalıştıklarını ifade ederek Haliliye Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu.

Daha önce milletvekili aday adayı başvurusunda da kalabalık bir halk kitlesi ile parti binasına yürüyen ve oldukça ses getiren Rışvan Derneği Genel Başkanı Arslan’ın, Haliliye’ye Belediye Başkan Aday Adayı olması sevinçle karşılandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.