banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

AK Parti bayramlaşmasında bir ilk yaşandı VİDEO

AK Parti İl Binasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri ve İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraber teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Çelik’in katılımı ile coşkulu bir bayram yaşadıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Sayın Bakanımızın ve Milletvekillerimizin katılımı ile Parti Binamızda şekilde bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin bayramını kutlar, İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ise; “Partimizde teşkilat üyelerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelmekten son derece mutlu olduk. Burada tüm Şanlıurfa Halkının ve Tüm İslam aleminin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise  Şanlıurfa'yı 2 gündür etkisi altına alan sağanak yağış ve sel nedeniyle Siverek ve Harran'da meydana gelen selden duyduğu üzüntüsünü dile getirdi.

Bakan Çelik, gelecek ay Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte Şanlıurfa'da önemli yatırımlar yapmayı planladıklarını ifade ederek; “Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili bir altyapı çalışmasını da gelecek ay kentteki yatırımlarımız kapsamında gerçekleştirmiş olacağız. Bir taraftan yeni yatırımlarımızı yapacağız bir taraftan da Şanlıurfa'da yaptığımız çalışmalarımızı ve eksikliklerimizi değerlendireceğiz. Bugün, bayram günü vesileyle birlikteyiz. Herkesin bayramını tebrik ediyor, hayırlı cumalar diliyorum” dedi.

Daha sonra Valilik bayramlaşmasına katılan Bakan Çelik, Suruç ve Akçakale’ye geçerek burada halkla bayramlaştı. Akşam saatlerinde ise GAP Havaalanından Şanlıurfa’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.