banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

AK Parti bayramlaşması ikinci gün
Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Tüm hemşerilerimizi AK Parti bayramlaşmasına bekliyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanlığında, AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Öncelikle Şanlıurfalı hemşerilerimizin kurban bayramlarını tebrik ediyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurban bayramını teşkilat olarak Vali Konağı Düğün Salonunda gerçekleştireceğiz. Bayramlaşma törenimiz Bayramın 2. ci günü 10:00 ile 12:00 Saatleri arasında gerçekleştireceğiz. Bayramlaşmaya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik katılacaktır. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi AK Parti bayramlaşmasına bekliyoruz” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise “Şanlıurfalı hemşerilerimin Pazar günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara hep beraber sağlıkla huzur içinde kavuşturmayı nasip etsin” dedi.



Şanlıurfa’nın Akçakale, Suruç, Halfeti ve Bozova ilçe kongreleri ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Koordinatör Harun Karaca; “Uzun bir maraton sayılacak bir sürede, yaklaşık bir buçuk aylık bir zamanda yaptığımız çalışmaların sonunda 4 ilçemizdeki çalışmaları neticelendirdik. İlçe başkan adaylarımız AK Parti Genel Merkezi olarak tespit ettik. Genel Merkez açıklama görevini bana verdi. Dün akşam geldik. İl Başkanımız ve İl Başkan Yardımcılarımızla beraber tüm adaylarımızla bir araya geldik. Yeni adaylarımıza görevlerini tevdi ettik. Halfeti’de il Genel Meclis Üyemiz de olan Muzaffer Kurt’a, Bozova’da mevcut ilçe başkanımız Mustafa Yaşar’a, Suruç’ta Bekir Demirbilek’e ve Akçakale’de İl Genel Meclis üyemiz olan ancak Milletvekili Aday Adaylığından dolayı istifa eden Hikmet Başak’a görev verdik.

İnşallah güzel bir kongre olacak. Halkımızı kucaklayan bir liste ile birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız. Adaylarımıza başarılar diliyoruz. Daha önceki başkanlarımıza da hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.