banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

AK Parti Batman'da lokal açılışını, patlama nedeniyle iptal etti

AK Parti Batman İl Başkanlığı, bugün açılışını yapmayı planladığı seçim lokali açılışını, Ankara’daki miting de 30 kişinin öldüğü 100’ün üzerinde yaralının olduğu patlama nedeniyle iptal etti.

Turgut Özal Bulvarı İl Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan AK Parti seçim lokalinin açılışı için toplanan partililere hitaben kısa bir konuşma yapann AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Ankara’daki patlama nedeniyle seçim lokalinin açılışını iptal ettiklerini söyledi.

Ankara’da meydana gelen 2 ayrı patlamada çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşın da yaralandığını hatırlatan Uçar, “Bu hain saldırıda vefat eden kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine sabrı cemil niyaz ediyor, yaralı vatandaşlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Seçimin arifesinde yapılan bu saldırı, planlı ve provokatif bir saldırıdır. Bu saldırıyı, demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize, huzura ve istikrara yapılan bir saldırı olarak kabul ediyor, şiddeti teşvik edenleri, uygulayanları ve şiddetten medet umanları kınıyoruz. Bugün yapacağımız seçim lokali açılış programımızı, yaşanan bu elim olay nedeniyle iptal ediyoruz. Bir daha böylesi olayların yaşanmaması için tüm vatandaşlarımı ve siyasi parti temsilcilerimizi sağ duyulu davranmaya davet ediyoruz.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.