banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

AK Parti AR-GE toplantısında Akçakale bombalanması konuşuldu

İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, İl AR-GE Başkanı Nusret Urmak ve İlçe AR-GE Başkanları, Kadın Kolları AR-GE Başkanı ve Gençlik Kolları AR-GE Başkanı katıldı.

 

Toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Nusret Urmak; “İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’in katılımıyla İlçe Ar-Ge Başkanlarımız, İl Kadın Kolları Ar-Ge Başkanımız ve Gençlik Kolları Ar-Ge başkanımız ile bir toplantı gerçekleştirdik. Siyaset Akademisi programı, Şanlıurfa’nın  Büyükşehir olması,  Akçakale’de eğitim durumu ve Suriye ile sorunları ele aldık.

 

Toplantımızın amacı birimler arası koordinasyonu en üst düzeyde tutmak, çalışma arkadaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmak ve en önemlisi partimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yapmak ve halkımızla her zaman iç içe olmaktır. AK Parti Olağan Kongresinde oluşan yeni MKYK ve MYK yönetim kurulları değişti. MYK yönetim kurulunda uzun yıllar Ar-Ge başkanlığında hizmet veren Reha Denemeç beye şükranlarımızı sunuyoruz.  Yeni dönemde Ar-Ge başkanlığını görevini alan Süleyman Soylu beyle birlikle çalışacağız, heyecanlıyız, başarılar diliyoruz” dedi.

 

Urmak sözlerini şöyle sürdürdü; “Ar-Ge başkanlığının faaliyetleri arasında olan Siyaset Akademisi bu dönemde Yerel yönetimler konusunda  eğitim verecektir. Genel merkezimiz bu konuda çalışmalar yapmakta ve en kısa zamanda başlayacaktır.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması için yasa teklifi verildi. Şanlıurfa Büyükşehir olmasıyla hizmetler artacaktır. Yerel yönetim hizmetlerinde Şanlıurfa genelinde bütünlük sağlanacaktır. Bu konuda bilgilendirici toplantılarımız devam edecek.

Son günlerde dünya gündeminden de düşmeyen ve ülkemizde can kaybına bile sebebiyet veren Suriye’deki kaos bir an önce bitmelidir. Esed rejiminin zulmü artık sınırları da aşmıştır. Hükümetimiz misliyle karşılığını vermiş ama amacımız savaş değildir. Özelikle sınır bölgelerimiz bu olaylardan sosyal ve ekonomik yönden çok etkilenmiştir. Akçakale’de çocuklar bu 2012-2013 eğitimine ısınamadan ara vermiştir. Sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz Akçakale halkının yanında yer almış ve moral vermiştir. Valiliğimiz halkın ihtiyaçlarını hemen karşılamıştır. Ama en önemlisi biz bunları zihnimizde bitirmek istiyoruz. Bu olaylar bir daha yaşanmasın insanlar ölmesin. Çocuklar ölmesin” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise AK Parti İl Başkan Yardımcılarının kendi sorumluluklarında her ay rutin toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade ederek; “AR-GE birimi toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm birimlerimiz kendi alanlarında çalışmalar yapıyor. El birliği ile Şanlıurfa’mızı ve Türkiye’yi daha ileri bir noktaya taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.