banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

AK Parti Adaylarını Tanıttı


Ankara'dan Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, GAP Arena Spor Salonu'na geldiler. Tıka basa dolan salonda zaman zaman izdihamlar yaşandı.

Tanıtım toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Partili ilçe belediye başkanları, AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları Nureddin Nebati, M. Kasım Gülpınar, Seydi Eyüpoğlu, Mazhar Bağlı, Halil Özcan, Hamide Sürücü, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Yusuf Eğilmez,  Yıldız Süslü,  Abdullah Yeşil ve binlerce partili katıldı. Ayrıca toplantıya yeni dönemde aday listesine giremeyen M. Emin Önen ve Doç. Dr. Abdulkerim Gök ile 'üç dönem' kuralından dolayı listeye girmeyen Yahya Akman da katıldı.

AK Parti seçim şarkısının çaldığı salonda, sık sık AK Parti lehine sloganlar atılıyor. AK Parti bayraklarının sallandığı toplantıda, açılış konuşmasını AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptı. Beyazgül, "Bu seçimin barış ve huzur içinde geçmesi için rabbimize dua ediyoruz" diyerek, şunları kaydetti;

"Milletvekili adaylarımızla seçim starını verdik ve sahaya iniyoruz. Buraya gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu seçim ülkemiz için çok önemli bir seçim. Çünkü seçilecek kadrolar, Türkiye'yi 2023 ve 2071'e taşıyacak. AK Parti çok önemli projelere imza atmış ve bunların devam etmesi elzemdir Halkımız ya Bismillah deyip yola devam diyecek yada 2001 öncesi sıkıntılı günlere dönecektir. Halkımız son seçimlerde oyunu AK Parti'ye verip istikrarı devam ettirdi. Bu seçimde de halkımızın AK Parti'yi tercih edeceğini düşünüyorum."

Bu seçimin Urfa açısından da önemli olduğunu vurgulayan Beyazgül, "Urfa açısından da çok önemlidir. AK kadrolar Urfa.2da 400'den fazla proje gerçekleştirdi. Daha fazla projeleri hayata getirmek için kadrolarımız hazır. Önümüzdeki 4 yılda da çok önemli projelere imza atacağız. AK Parti bu seçime gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde giriyor" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de, yaptığı konuşmada, AK kadroların yeni dönemde de destan yazmak için hazır olduğunu söyledi.

Gök: Seçimlerin rengi belli olmuştur

AK Parti Milletvekili aday sıralamasında yer bulamayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök de, yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin şimdiden Urfa'da renginin belli olduğunu belirterek, "Bu muhteşem tablo şok şey anlatıyor. Bu tablo Urfa'nın beraberlik içerisinde seçimlere gittiğini anlatıyor. alnımızın akıyla sizlere 4 yıl boyunca çok güzel şekilde hizmet ettik. bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. illa vekil olarak değil başka bir sayfada da Urfalıların emrinde olmaya devam edeceğiz. Urfa'nın menfaatleri bireylerin menfaatinin üzerindedir. biz siyaseti koltuk için, makam için seçmedik biz siyaseti hizmet için seçtik" diye ifade etti.

 

Önen: Milletin hizmetinde olduk

AK Parti Milletvekili aday sıralamasında yer bulamayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Emin Önen de, AK Parti'den övgülerle bahsederek, "Her zaman milletin hizmetinde olduk. Siyaset sadece vekil olmakla olmuyor, bundan sonra da Urfa'nın ve Urfalıların hizmetinde olmaya devam edeceğiz" diye kaydetti.

Akman: Yüzlerce projeye imza attık
Partisinin üç dönem kuralından dolayı yeni dönemde TBMM'de yer alamayacak olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman da, "Hepinize çok minnettarız. AK Parti'nin bayrağını her zaman yükseklerde taşıdınız. Ankara'ya gittiğimizde liderimizin karşısına alnı açık bir şekilde çıktık. Afrika köyleri gibi olan Urfa'yı,  bugün Türkiye'nin en onurlu bir şehri yaptık. Yüzlerce projeye imza attık. Elbette ki problemlerimiz bitmedi, eksiklerimiz var ama bu dönemde de önemli hizmetlere imza atılacaktır" şeklinde konuştu.
 

Yeşil: Listenin başındaki gibi çalışacağım

AK Parti Şanlıurfa 12. sıra milletvekili adayı Abdullah Yeşil, "Listenin son sırasındaki bir kardeşiniz olarak yemine diyorum ki, listenin en başında yer alan arkadaşımız gibi çalışacağım. TBMM'ye gitmem durumunda harama el uzatmayacağıma yemin ediyorum" dedi.

Süslü: Başbakanımıza söz verdik

AK Parti Şanlıurfa 11. sıra milletvekili adayı Yıldız Konak Süslü, "Davamıza asla zarar vermeyecek kadar yürekli bir toprakların çocuğu olarak sizleri selamlıyorum. Bize dediler ki: Osmanlı hasta dış güçler, iç güçler istemedi. yatsın öyle Osmanlı dediler ama biri çıktı sadece sevdası, davası olan Recep Tayip Erdoğan bize ona inandık. Biz bu şehre inanıyoruz. Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na söz verdik; bu seçimlerden zaferle ayrılacağız diye. Allah yolumuzu açık etsin" diye ifade etti.

 Eğilmez: Görev istenmez verilir



AK Parti Şanlıurfa 10. sıra milletvekili adayı Yusuf Eğilmez, "Biz hep şunu söyledik: Biz hizmet adamıyız. Bize nerde görev verilirse orada görev yapacağız. Bugüne kadar hiç bir göreve talip olmadık istemedik çünkü görev istenmez görev verilir. Bugün genel merkezimiz 10. sıra milletvekili adayı olarak bizi görevlendirmiş, bizde bütün gücümüzle partimiz için, geleceğimiz için, ülkemiz için, Şanlıurfamız için çalışacağız. Şanlıurfa her zaman kendisine yakışanı yaptı, inanıyorum Urfalılar, 7 Haziran'da da AK kadrolarına sahip çıkacaktır" diye kaydetti.

Kaçar: İstikrar için huzurlarınızdayız

AK Parti Şanlıurfa 9. sıra milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Şanlıurfa'ya yapılan yatırımlardan bahsederek, "Yeni dönemde de ulaşım, eğitim, sağlık alanında Urfa'ya yeni eserler kazandırmak için huzurlarınızdayız, istikrar için huzurlarınızdayız" dedi.

 Akyürek: Bizim yarışımız hizmet yarışıdır

 AK Parti Şanlıurfa 8. sıra milletvekili adayı Mehmet Akyürek, seçim startını verdiklerini belirterek, "Şanlıurfa, 2002, 2007, 2011 yıllarında en iyi şekilde görevini yaptı. Biz onlara minnettarız. 7 Haziran seçimlerinde de inşallah 12-0 olacak. Urfalıların hizmetkarı olacağız. Bizim yarışımız hizmet yarışıdır. Bayrağı alan daha çok hizmete koşacaktır. Amacımız sizlere, Urfa'ya ve ülkemize hizmet yapmaktır" şeklinde konuştu.

Akyürek, Şanlıurfa'ya yaptıkları hizmetlerden dolayı Bakan Faruk Çelik'e de teşekkür etti.

Fakıbaba: AK Parti çığır açtı

AK Parti Şanlıurfa 7. sıra milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, sağlıkta, eğitimde önemli hizmetlerin yapıldığını vurgulayarak, "Şanlıurfa'da farklı işlere imza attık. AK parti ulaşımda gerçekten çığır açtı. Bu başarı hep sizlerin başarınızdır, hep sizler destek verdiniz. Ama bu yeterli mi? Hayır asla. Daha fazla çalışacağız. AK Parti bütün herkesi kucaklayarak, bütün insanlara hizmet götürmeye devam edecektir. AK kadrolar Urfa'yı hak ettiği yere getirecektir" dedi. 



Sürücü: Erdoğan'a teşekkür ediyorum  

AK Parti Şanlıurfa 6. sıra milletvekili adayı Hamide Sürücü, "Üniversitede başörtüsü nedeniyle mağdurken, şimdi siyasette kadının önünü açan, başörtü yasağına son veren kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, teşkilatlarda kadınlara sahip çıkan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum" diye ifade etti.

Özcan: Urfa'ya hizmet etmek için söz veriyorum

AK Parti Şanlıurfa 5. sıra milletvekili adayı Halil Özcan, "Sayın Nureddin Nebati'nin öncülüğünde arkadaşımızla birlikte Urfa'ya hizmet etmek için söz veriyorum. Yeni Türkiye hedefine, başkanlık sistemine, yeni anayasa hedefine varılması için 7 Haziran'da partimize desteği sürdürelim" diye kaydetti.

Bağlı: Bu seçim sıradan bir seçim değildir

AK Parti Şanlıurfa 4. sıra milletvekili adayı Mazhar Bağlı, "Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Seçimlerin seçimidir. Türkiye'nin bundan sonra aktör olma tercihini seçeceksiniz. Bu Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçimdir. 7 Haziran kendisinden sonrasını belirleyecek en önemli seçimdir" şeklinde konuştu.

Eyyüpoğlu: Sizlere ne kadar hizmet etsem azdır

AK Parti Şanlıurfa 3. sıra milletvekili adayı Seydi Eyyüpoğlu, "Sizlerin sayesinde 4. dönemi bitirdim, 5. döneme başlıyorum. Sizlere ne kadar hizmet etsem azdır, sizler her şeye layıksınız. Anavatan Partisi ile başladık bizleri yalnız bırakmadınız, bağımsız aday olduk yalnız bırakmadınız. Daha sonra AK Parti ile hareket ettim ve yine bana destek verdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Gülpınar: Çok zorlu süreçler atlattım

AK Parti Şanlıurfa 2. sıra milletvekili adayı Kasım Gülpınar, "Geride kalan 4 yılda çok zorlu süreçler atlattım. Fakirin, mağdurun, fukaranın duası galip geldi. Onların duası ile biz bugün yine tekrardan karşınızdayız. Harama tenezzül etmedik, eğilmedik, bükülmedik. Önümüzdeki 4 yıl da fakir için, fukara için çalışacağız. Biz her zaman doğrulun, dürüstlüğün yanında olacağız. İnsanları Arap, Kürt, Zaza diye ayıranların karşısında olacağız, gerekirse hesap soracağız. Bu topraklar ne çektiyse ırkçılıktan çekti" diye ifade etti.
Kaynak: Urfastar

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.