banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Parti adayları hızlı başladılar

 Adaylara gittikleri yerlerde Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları ile Kadın ve Gençlik kolları Başkanları da eşlik ediyor.

Her ziyaret ettikleri yerde AK Partiye destek isteyen Milletvekili adayları ve Bakan Faruk Çelik, insanlarımızın huzur ve refahı için AK Partiye destek olmalarını istedi.
Beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte Siverek ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, ilçe teşkilatı ziyareti sonrasında esnafı ziyaret ederek hayırlı çalışmalar dileğinde bulunarak 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde AK Partiye oy vermelerini, yakınlarını da destek olmaları konusunda bilgilendirmeleri ricasında bulundu. Daha sonra Şanlıurfa’ya dönen Bakan Çelik, AK adaylarla İl Teşkilatında toplanarak fikir alışverişinde bulundular.
AK adaylardan Mehmet Ali Cevheri ve Ahmet Eşref Fakıbaba Haliliye ilçesi Devteşti Mahallesinde esnaf ziyareti yaparken, Yar.Doç.Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve İbrahim Halil Yıldız Eyyubiye ilçesi Harrankapı Mahalle ve Eyyüp Peygamber mevkiinde, Mehmet Akyürek Viranşehir ilçesinde, Kemalettin Yılmaztekin Akçakale ilçesinde, Mehmet Fatih Aksoy Bozova ilçesinde, Mehmet Arkan Hilvan ilçesinde ve Abdurrahman Nüvit Yetkin de Karaköprü ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundular.
Her gittikleri yerlerde 1 Kasım’da yapılacak seçimler için AK Partiye destek isteyen Milletvekili adayları, ülkemiz ve ilimizde yatırımların devam etmesi, insanlarımızın huzur ve refahı için mutlaka oylarını AK Partiye vermelerini istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.