banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

AK Parti adaylar Bozova’da

 Bozovalılara hitab eden Nebati, % 50 ile 400 Milletvekili çıkararak milletin emrinde olacaklarını söyledi.

% 50 oyla 400 Milletvekili çıkaracağız
Allah’ın izniyle, milletimizin de desteğiyle 7 Haziran 2015 günü akşamı 12 Milletvekili çıkarmış olarak Şanlıurfalılara teşekkür edeceklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, “7 Haziran’dan sonra AK Parti iktidarı olarak % 50 oyla 400 Milletvekiliyle yine milletimizin emrinde olacağız inşaallah. 12 yıldır siz yanımızda oldunuz. Biz de Kahire’nin, İstanbul’un, Hakkari’nin, Diyarbakır’ın, Şam’ın, Halep’in, İdlip’in sesi olduk. Hedefimiz yeni Türkiye, 2023” dedi.

Güveninize layık olmaya devam edeceğiz
12’de 12 yapacaklarını belirten Nebati, “Şimdiye kadar sizler bize güvendiniz, bundan sonra da güvenin. Güveninize her zaman olduğu gibi sizlere layık olmaya devam edeceğiz. Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde çeşitli yatırımların, hizmetlerin gelmesini sağlayacağız. Mevcut sorunların çözümü için 12 vekil hep birlikte hareket ederek çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Nebati, konuşmasını dualarla sonlandırdı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, miting konuşmalarının son bölümünde beddua seanslarına karşı dua seansları başlattı. Nebati, Bozova ilçesindeki miting de yaptığı duada, “Rabbim gezicileri ıslah etsin, Rabbim paralelcileri de ıslah etsin”  dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Dr. Nureddin Nebati, Mitinglerdeki konuşmalarını son bölümlerinde dua eden Nebati, partisinin Bozova ilçesinde düzenlenen mitinginde geziciler ve paralelciler için dua etti.
Nebati duasında; “Rabbim Bozovalıların yolunu açık eylesin. Rabbim, bize engel koyanlara karşı güçlü eylesin. Rabbim gezicileri ıslah eylesin. Rabbim paralelcileri de ıslah etsin. Bizleri onların şerrinden korusun. Haydi Bozova, hep beraber durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Onlar duracak, biz yürüyeceğiz
AK Partili Milletvekillerinin ise 12 yıldır bölge halkının arasında olduğunu belirten Nebati, “AK Parti 12 yıldır durmadan hizmet etti. Şimdi alnımız AK, boynumuz dik, yanlış iş yapmadık, yolsuzluk yapmadık, arsızlık yapmadık. Sadece ve sadece milletin rızası için, Allah Rızası için sizlere hizmet ettik, onun için buradasınız. Onun için 3 saattir bekliyorsunuz. Sizler her türlü hizmete layıksınız. Ama huzur, güven, can ve mal güvenliği, ırz güvenliği, eşitlik, adalet yoksa hizmet yeter mi? Yetmez. AK Parti ne yaptı, ‘Ey Kürtler utanmayın, Kürt’sünüz’ dedi. Onlar duracak, biz yürüyeceğiz. Onlar şehit bekleyecek biz yaşatacağız. Onlar yağız Kürt delikanlısını dağda ölsün diye dua edecek, biz onlarla beraber yürüyeceğiz inşallah. Bu ülkede herkesin ama herkesin canı, eşittir, kanı eşittir. Bu ülkede herkes eşittir” diye konuştu.

Adaylar esnaf ziyaretinde
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve beraberindekiler, aday tanıtımı sonrasında esnaf ziyaretinde bulundular. Her aday ayrı ayrı ziyaret ettiği esnafın hal hatırını sorup varsa sorunlarını ve taleplerini dinledi, gereğinin yapılması için çalışacaklarını söyledi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.