banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Parti Adayı Mehmet Kuş, EYİMDERİ Ziyaret etti


Ziyarette yönetim kurulu ile görüşen Mehmet Kuş, Eyübiye’nin geleceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Kuş, “şehirleri imar etmek zaten belediyelerin asli vazifeleri arasındadır bizim yapmamız gereken ise nesli imar etmemizdir. Gençlerimizi uyuşturucu belasından kurtarmamız için yapmamız gerekenler önceliklerimiz arasında olmalı” dedi. 
Bu konuda Ak evleri yerinde bir hizmet olduğunu söyleyen KUŞ, “Biz Ak evleri daha da aktif hale getireceğiz. Neslin imarı için başta EYIMDER olmak üzere tüm Sivil ve resmi kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden EYIMDER başkanı Bekir Engül, “öncelikle Sayın Mehmet KUŞ’un ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. ziyaretleri ve hassasiyetleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Bizler Erdemli bir toplum için erdemli bireyler yetiştirme çabasındayız. Erdemli bireylerin yetişmesi içinde erdemli yöneticilere ihtiyaç vardır. Bu döngü birbirini tamamlayan bir döngüdür. Erdemli bir devlet için Erdemli Toplum Erdemli bir Toplum içinde Erdemli bireylere ihtiyaç vardır. Farabi derki; Siyaset topluma erdemi öğretme sanatıdır. Şimdi Sayın Mehmet KUŞ un konuşmalarını dinlerken bu hassasiyette olduğunu gördüm. Bizde Asıl erdemli siyasetçilerin iş başına gelmeleri için gerekeni yapmalıyız” şeklinde konuştu
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.