banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

AK PARTİ ADAYI ADAYLARINI TANITTI

 Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığını partiden aday adayı olanları  kamuoyuna tanıtmak için Nevali otelinde düzenlediği toplantıda kalabalık salona sığmadı. 

Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe belediye Başkanları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, AK Parti ilçe başkanları, il yönetimi içle yönetimi ve aday adayları katıldılar.

VEKİLLER İLGİ GÖSTERMEDİLER

Yaklaşık iki saat süren programa AK Parti'den hiç bir milletvekili katılmadı. Aday Adayı tanıtım toplantısına, aday adaylarından Eski belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ve Harran Üniversitesi eski Rektörü Halil Mutlu katılırken Eski İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'in de katılmaması dikkat çekti.

KÖR OLASI ÇÖPÇÜLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Aday Adayı tanıtım toplantısında "tövbekar şarkıcı" Ali Toprak'ın AK Parti'ye uyarladığı, 'Kör olası çöpçüler aşkımı süpürdüler' adlı Şarkısı toplatı salonunu dolduran aday adaylarından büyük alkış aldı.

Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül birer selamlama konuşması yaptılar.

programın sonunda aday adaylarını tanıtan slay gösterimi yapıldı...

İki saat süren programın sonunda aday adayları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.