banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Pari Şanlıurfanın üç yüzü sergisinde

Şanlıurfa da Tüm Emlakçılar Birliği Odası Başkanı A. Gökhan Gökmen öncülüğünde hazırlanarak fotoğrafçı Yasin Küçük’ün fotoğrafları ile Şanlıurfa’nın çarpık kentleşme sorununu ele aldığı Şanlıurfa’nın üç yüzü adlı sergi büyük ilgi görüyor.

 

Balıklıgöl Rızvaniye Vakfı Külliyesinde bulunan sergiyi binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ederek Şanlıurfa’nın değişik görüntülerini seyrediyorlar.

 

Sergide Şanlıurfa’nın geçmiş tarihlerini anlatan ve eski zamanları hatırlatmayı amaçlayan 88 adet eser bulunuyor. Eserler sergiyi gezen misafirlerden gönüllü olanlar tarafından satın alınabiliyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Remzi Canbeyli, Mehmet Canpolat, il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Büyükfırat, Mehmet Talat Akay, Mehmet Karadağ Şanlıurfa’nın üç yüzü adlı sergiyi gezdiler.

Sergi hakkında konuşan Av. Düşünür, “Çok çarpıcı ve güzel kareler var. Geçmişten gelen güzel fotoğraflar var. Ancak bir daha gördük ki bu tarihi kentimiz çarpık yapılaşma sorunu yaşıyor” dedi.

Konu ile ilgili konuşan Şanlıurfa da Tüm Emlakçılar Birliği Odası Başkanı A. Gökhan Gökmen Şanlıurfa’daki çarpık kentleşme sorununa dikkat çekebilmek için Şanlıurfa’nın Üç Yüzü adlı sergiyi açtıklarını ve sergiye ilgi gösteren AK Parti il yönetimine esnaflara ve sanatseverlere teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.