banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Kadınlardan Anneler gününde anlamlı ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve beraberinde yardımcıları Şükriye İnan, Tülin Gamsız  ve Vildan Gönüllü yıllın annesi seçtikleri 75 yaşındaki Fatma Durukan’ı evinde ziyaret Anneler Gününü kutladılar.

7 çocuk annesi ve 3 engelli erkek annesi olan Fatma Durukan’ın eşinin terk edişinden sonra yaklaşık 25 yıl temizlik işleri yaparak çocuklarını bir arada tuttuğunu, çeşitli sağlık sorunları ile boğuştuğunu belirten Başkan Göncü; “Anneler günü vesilesi ile hayatını çocuklarına adayan bir annemizi ziyaret ettik. Fatma Durukan yıllarca anneliğin şartlarını sonuna kadar kullanmış sevgi şefkat ve azimle çocuklarını büyütmüş ve aslında yılın değil yüzyılın annesi olmaya aday olmuştur” dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.