banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

AK Kadınlar Her Kan, Kurtarılan 3 Can Diyerek Kan Verdi VİDEO

Türkiye genelinde yaklaşık 4 milyon üyesi bulunan AK Parti Kadın Kolları ve Kızılay tarafından "Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can" ve "Hayat kurtarma sırası kadınlarda" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası Şanlıurfa AK Kadınların katılımı ile gerçekleşti. Etkinliğe AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tepe, Kadın Kolları Üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Kan vermenin hem verenin sağlığı açısından hemde kana ihtiyaç duayn hastaya çok faydası olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tepe; “Bugün malum dünya çevre günü hem de partimizin kadın kolları il başkanlığınca organize ettiği kan verme kampanyasına destek verme amacıyla hemde sağlıklı yaşam koşulları çerçevesinde bizde arkadaşlarla kan verdik.  Sağlıkçı kökenliğimden dolayı kan vermenin ne kadar sağlıklı olduğunu biliyorum. Herkesi kan vermeye davet ediyorum. bir kan bir çok hayatı kurtarır diye düşünüyorum. Kan ver sıhhat bul” dedi.

Kadınların kan verme alışkanlığını geliştirmek hem de bir kanla üç canı kurtarmak için kan verdiklerini belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü; “Kızılay ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından organize ettiği kan bağış kampanyasına Şanlıurfa’dan destek verdik. Bayanlarda kan verme oranı çok düşük olduğu için biz istedik kadın olarak destekte bulunalım. Türkiye çağında bir kampanyadır. İlk etapta 20 il bu kampanya katıldı. Bu illerden biri de Şanlıurfa’dır. Bugün bize gerek kanları ile gerek emekleri ile destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Verilen bir kan kurtarılan üç candır diyoruz” diyerek kan verme kampanyası gün boyunca Kızılay Kan Merkezinde süreceğini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.