banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Kadınlar çat-kapı ziyaretlerini sürdürüyor



AK Parti Şanlıurfa Kadın İl Kolları üyeleri, gittikleri ilçenin Kadın Kolları Başkan ve üyelerini de yanlarına alarak, Başkan Yardımcısı Ümran Bilim öncülüğünde Haliliye ilçesi Kasaptaşı Parkı ile çevresinde ve Karaköprü ilçesi Akpınar ve Karşıyaka Mahallelerinde çat kapı ziyaretleri yaparak broşür ve karanfil dağıtarak AK Partiye destek ve dua istediler.

Seçim çalışmalarını aralıksız her gün 2-3 ayrı ilçede sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ümran Bilim, “Her gittiğimiz ilçede o ilçenin Kadın Kollarını da yanımıza alarak çat kapı ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Fırsat buldukça AK Parti icraatlarını anlatarak 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye oy vererek destek olmalarını ve bizlere dua etmelerini istiyoruz. Şükürler olsun, gittiğimiz yerlerde genellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bol bol dua ettiklerini ve sevdiklerini belirtiyorlar. Bizler de onun emanetleri olarak, ona layık olabilmek için çalıştığımızı söylüyoruz ve desteklerini beklediğimizi söylüyoruz” dedi.

AK Kadınlar, 7 Haziran seçim öncesinde vatandaşları bilgilendirmek ve ona göre ellerini vicdanlarına koyup, çocuklarının da geleceğini düşünerek oy kullanabilmeleri maksadıyla kapı kapı dolaşarak, ev, iş yeri ve parkları bile dolaşarak ‘Eski Türkiye’ de olup bitenlerin kısa öz anlatıldığı, resmedildiği gazeteleri dağıtıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.