banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

AK Gençlikten Vanlı depremzeler için gıda kampanyası VİDEO
AK Parti İl Binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Av. Osman Uludağ, Fransa Meclisinde kabul edilen ‘Ermeni yasa tasarısı’nın özgürlükle bağdaşmadığını ifade etti. Uludağ; “Fransız meclisinin aldığı kararı şiddetle kınıyoruz. Alınan karar ifade özgürlüğü ile bağdaşmayan bir adımdır. En yetkili ağız olan Başbakanımız Recep Teyyip Erdoğan cevabını verdi. Buradan halkımıza seslenmek istiyorum; Fransız mallarını kullanırken bir daha düşünün” dedi.




Van’da meydana gelen depremden dolayı depremzedelere verilmek üzere kuru gıda kampanyası başlattıklarını ifade eden Başkan Uludağ; “Van depreminin ardından Genel Merkezimiz kuru gıda yardımında bulunmasımızı istedi. Bilindiği gibi daha önce Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İl Teşkilatımız ile hep birlikte Vanlı depremzedelere yardımda bulunmuştuk. Şimdi ise kuru gıda ihtiyacının olduğunu öğrendik. Buradan şanlıurfalılara sesleniyorum 30 Aralık tarihine kadar İl Merkez binamızda (Prinç, Makarna, Konserve vs.)’den oluşan kuru gıda kampanyası başlattık. Toplanan yardımları burada paketleyerek Vanlı kardeşlerimize göndereceğiz” dedi.

Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenleyeceklerini de açıklayan Uludağ; “Geçen yıl düzenlediğimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programının bu yıl yine düzenleyeceğiz. Bu yıl panel şeklinde düzenleyeceğiz. Panel moderatörlüğünü Ömer Salih Ünlü, Mehmet Akif Ersoy’un Batı Hayranlığına cevabı konusunu Prof. Dr. Musa Kazım Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy’un günümüz insanına bakışını Yrd. Doç. Dr. Hasan Akçay, Asımın Neslini ise Öğretim Görevlisi Sabahattin Yaşar anlattacak. Gecede şiirlerle devam edecek” dedi.



Mehmet Akif Ersoy’u anma programı 27 Aralık Salı günü 19:30’da Şair Nabi Kültür Salonunda düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

VİDEO GELECEK
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.