banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

AK Gençlikten sahur programı VİDEO

Gençlik Kolları tarafından Şanlıurfa Belediyesi yanında bulunan Hanzade restaurant'ta gerçekleştirilen sahur programına Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Nihat Kılıç, Mustafa Tuz, İl Yönetiminden Haci Yaygın, Vehbi Beyaz, Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek katıldı.

 

Ramazan ayında hem sahur hem de iftar programları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Av. Osman Uludağ; “Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantımızı sahurda gerçekleştirdik. Bizi yalnız bırakmayan Vekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, ana kadememize ve genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları olarak Ramazan ayında da sıkı çalışmalarımız devam ediyor. Bir hafta önce Genel Merkezden gelen misafirlerimizle Sandık Kurulu toplantımızı iftarlı bir programla gerçekleştirdik. Bu gece düzenlediğimiz toplantımızda ise Gençlik Kolları olarak çalışmalarımızı değerlendirdik ve yapılması gereken çalışmalara karar verdik” dedi.

Çözüm süreci ile birlikte huzur ormanının oluştuğunu belirten Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök; “Bu kadar güzel bir ortam ve atmosfer içerisinde bir sahur programını gerçekleştiriyoruz. Genç arkadaşlarımdan gelen sorularla bir kez daha müşahede ettim, Ramazan bayramını buruk bir şekilde karşılıyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımın duyarlılığına teşekkür ediyorum. Mısır’da, Suriye’de, Ortadoğu’da kardeşkanı akıyor. Başbakanımız, ‘baldıran zehiri de olsa içeriz, siyasi hayatıma mal olsa çözüm sürecini sürdüreceğiz’ demişti. Çözüm süreci tam kararlılıkla sürüyor. Ülkemizde başlamış olan Çözüm Sürecini bazı şer odakları provoke etmeye çalışıyorlar. Bu huzur ortamını kimse bozmamalı. Mahalle temsilcilerimiz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Ana Kademe, İl Başkanlığımız velhasılı Partimizin tüm kademeleri büyük bir atmosfer içerisinde çok güzel programlar yapıyoruz. Bu güzel sahur programından dolayı gençlik Kollarımıza ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ramazan bayramının da Şanlıurfa’mıza, Ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.