banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

AK Gençlikten öğretmenlere karanfil

AK Gençler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Süleymaniye İlk Öğretim Okulu öğretmenlerine karanfil vererek Öğretmenler Gününü kutladılar.

 

Süleymaniye İlk Öğretim Okulu öğretmenlerinin Öğretmenler Gününü kutladıklarını belirten Başkan Av. Osman Uludağ; “Süleymaniye İlk Öğretim Okulu öğretmenlerinin şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Müdür ve öğretmenlerle okulun sorunlarını konuştuk. Okulun kütüphanesini biz AK Gençlik olarak üstlendik. Okula kütüphane yaptıracağız” dedi.

Gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Vahdettin Dilek; “Öğretmenler gününde bizleri ziyaret eden gençlere teşekkür ediyoruz. Okulumuzun bir çok eksiği var. Kütüphanesini ise gençler yaptıracaklar. Ziyaretlerinden ve destlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.