banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Gençlikten Milli Eğitim’e Ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci; “Gençlerin bizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca eğitimle ilgili sorunları da dert etmelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Şanlıurfa büyük bir şehir. Derslik çalışmalarımız sürüyor. Fatih projesi ile tablet bilgisayar dağıtmaya başladık” dedi.

 

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilin Şanlıurfa olduğuna dikkat çeken Başkan Av. Osman Uludağ; “Milli Eğitim Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ayrıca Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuk. Şanlıurfa’ya acilen derslikler lazım. Bu konuda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. En genç nüfusun bizde olması ile beraber eğitim konusunda son yıllarda dev adımlar atıldı. Bu konuda eğitim camiasına başarılar diliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.