banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AK Gençlikten kan bağışı

 

Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığı kan bağışı yaparak gençlere örnek bir davranış sergiledi.

Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri kan bağışının önemine vurgu yaparak herkesin kan bağışı yapmalarını tavsiye ettiler.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Osman Uludağ yapmış olduğu açıklamada.”AK Parti Gençlik Kolları olarak rutin toplantımızı Salı günleri gerçekleştiriyoruz. Bugün ki toplantımızda da hem toplantımızı gerçekleştirip hem de Kızılay kan merkezine AK Parti Gençlik Kolları olarak kan bağışında bulunmak istedik. Şunu belirtmekte fayda; kan vermek hem insan sağlığı açısından önemli, kan vermek vücuda faydalıdır. Verdiğimiz kan bağışı sayesinde kan kaybı yaşayan bir hastanın belki de hayatını kurtarma açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple sağlığı elveren herkesi kan bağışında bulunmasını tavsiye ediyorum” dedi.

AK Parti gençlik kollarından yaklaşık 50 kişi İl binasında toplanarak Kızılay kan merkezinden gelen Kızılay kan merkezi müdürü Dr. Hülya Çoksak ve ekibine kan bağışında bulundular.

Kızılay kan merkezi müdürü Dr. Hülya Çoksak, AK Parti Gençlik Kollarının duyarlılığından dolayı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Osman Uludağ’a teşekkür belgesi verdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.