banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AK Gençlik İstanbul’da Buluştu
İstanbul AK Parti İl Teşkilatının ev sahipliğinde 9-12 Şubat tarihlerinde yapılan toplantıya Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Gençlik ve Spor Bakanı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Türkiye Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Bayrak’ında katıldığı toplantıya Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Mehmet Cem Beyaz ve Gençlik Kollarından Ahmet Şaban ve Mehmet Emin Kızılelma katıldı.

 

Üniversite sorunlarının tartışıldığı toplantıların çok verimli geçtiğini belirten Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Mehmet Cem Beyaz; “81 ilden gelen arkadaşlarımız sorunlarımızı konuştuk. Sayın Bakanlarımızdan faydalı bilgiler edindik. Hem birbirimizle kaynaşma ortamı bulduk. Ayrıca diğer illerden gelen Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarını Şanlıurfa’ya davet ettik” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.