banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

AK Gençlik Halfeti’de
Toplantıda gençlik kollarının yapılan çalışmaları ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Tüm arkadaşlarıma çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

 

Gençlik kolları başkanı Av. Osman Uludağ yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle bizlere ev sahipliği yapan; Halfeti gençlik kolları başkanımız Ali Kanneci’ye böyle güzel bir ortamı hazırladığı ve bizleri misafir ettiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Bugün bütün ilçe başkanlarımızda burada toplanmamızın sebebi hem şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında konuşmak hem de bundan sonra yapılacak çalışmaları belirlemek ve önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanmak. Ayrıca hem il hem de ilçe gençlik kollarındaki arkadaşlarla, kaynaşmayı sağlamak ve bir yıl boyunca arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızın stresi atmak maksadıyla da,  piknik yaparak güzel bir vakit geçirmek istedik.



Tüm arkadaşlarıma katıldıkları ve çalışmalarımızda yanımızda oldukları için, gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunar ve inşallah bundan sonra daha iyi çalışarak ve yerel seçimlerde iyi sonuç alarak Genel Başkanımız ve Başbakanımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.