banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

AK Gençlerden kitap kampanyası

Viranşehir AK PARTİ Gençlik Kolları teşkilatı, Eski Demirci İlköğretim okuluna 1000 adet kitap hediye etti.

Kütüphanesi bulunmayan okula, bağışlanan kitaplarla bir kütüphane inşa edileceği bildirildi. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Viranşehir AK PARTİ Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Göçmen; Allah’ın ilk mesajı oku emridir. Bizlerin de Allahın emrine kulak vermesi gerekmektedir. Okuma kültürüne sahip olmayan toplumlarda sorunlar çok olacaktır. İnsanların birbirini anlayamaması ve sadece kendi doğrularını ve kendi bildiklerini dayatmaya çalışması; karşısındaki insanın dünyasını ve doğrularını anlamamaya sebep oluyor. Bu sorunların okumayla aşılacağına inanıyoruz.

        Bizler sağlıklı bir toplum inşa etmek için okuyor ve okumayı teşvik ediyoruz. Kitap dağıtmaktan ziyade en başta düşlediğimiz, hayal ettiğimiz dünyayı bizler yaşıyoruz. AK PARTİ Viranşehir Gençlik Kolları olarak görev başladığımız günden beri en fazla uğraş verdiğimiz şeyin eğitim olduğunu söylüyoruz ve çalışıyoruz. İlk önce Gençlik Kollarımızın Yönetiminde bulunan 15 kişi örgün ve açık öğretim üniversitesinde okuyor, diğer arkadaşlarımız da farklı eğitim alıyorlar. İnsanlara “Okuyun” tavsiyemizin tesir etmesi için böyle bir yöntem deniyoruz. İlk önce “oku”mayı kendimiz tatbik ediyoruz. Arkadaşlarımızla çalışmalarımız sonucu İzmir, İstanbul ve Manisa AK Parti Gençlik Kollarından Kitap topladık ve kendi evlerimizde bulunan kitapları bir araya getirerek Eski Demirci İlköğretim okuluna verdik.

        Okuma alışkanlığını toplumumuzla beraber yaşama ve yaşatmaya çalışacağız Allah bizi cehaletten ve faydasız bilgiden muhafaza etsin. Katkılarından dolayı başta İzmir, İstanbul ve Manisa AK Parti Gençlik Kollarında görevli gayretli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.