banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

AK Gençlerden Karacadağ'da kayak keyfi VİDEO ve FOTOĞRAFLI

AK Partili Gençler Türkiye'nin en sıcak iklime sahip illerinden Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Karacadağ Kayak Merkezinde bir araya gelerek kayak sporu yaptılar.

 

Siverek Karacadağ Kayak Merkezinde gençler olarak bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirten AK Parti Siverek Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş; “Şanlıurfa’nın şirin bölgesi Karacadağ’da kayak merkezinde gençler olarak kayak sporu yaptık. Şanlıurfa ve diğer ilçelerden gelen gençlerle keyifli bir gün geçirdik. Kış sporları için tüm kayakseverleri Karacadağ’a bekliyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

Güzel bir motivasyon gezisi düzenlediklerini ifade eden AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Serdar Korkmaz; “İl ve ilçe gençlik kolları olarak motivasyon amaçlı bir etkinlik düzenledik. Viranşehir’den geldik. Çok güzel bir gün geçirdik. Bu güzel günü düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Karacadağ Kayak Merkezinde kayak sporu yaptıklarını vurgulayan AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “AK Parti Şanlıurfa, Bozova, Hilvan, Viranşehir ve Siverek Gençlik Kolları üyeleri olarak hep birlikte Karacadağ Kayak Merkezinde bir araya geldik. Arkadaşlarımızla hem kayak yaptık hemde yemek yedik. Bizi kayak merkezine davet eden Siverek Gençlik Kolları Başkanımıza ve katılan tüm gençlere teşekkür ediyorum. Bu programımıza katkılarından  dolayı Siverek İlçe Başkanımız İlhan Çelik ve Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’a da teşekkür ediyoruz. Güzel bir kaynaşma ortamı oldu. Şanlıurfa’nın güzel bir merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezini herkes görmeli diyorum. Bundan sonra arkadaşlarımızla bu tür programlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Karacadağ Kayak Merkezi Uludağvari bir konuma sahip olduğunu vurgulayan AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Şanlıurfa o kadar güzel ki; dört mevsimi bir arada yaşıyoruz. Siverek Karacadağ’da kar var, Halfeti ilçemizde sıcak bir hava var. Karacadağ Kayak Merkezi Uludağvari bir konuma sahip. Şehrimizin bu güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak ve turist çekmek hepimizin görevi. Tüm Şanlıurfalıları kış sporları için Karacadağ’a davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.