banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

AK Gençlerden Ankara’ya kongre çıkarması VİDEO ve FOTOĞRAF
Şanlıurfa’nın AK Gençleri yaklaşık 200 kişi AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez 3. Olağan Kongresine katıldılar.



Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye katılan AK Gençlik Şanlıurfa’ya geri döndü.



Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongrede yaptığı konuşmadan çok etkilendiklerini ifade eden AK Gençlik; “Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledik. AK Partiye, AK Gençliğe yakışır bir kongre gerçekleştirdik” dediler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Şanlıurfa Gençlik Kolları ve İlçelerden gelen gençlik kolları üyeleri ile birlikte yaklaşık 200 kişi Şanlıurfa’dan Ankara’ya giderek AK Parti Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresine katıldıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Buradan Arkadaşlarımızla uzun bir yolculuğun ardından Ankara Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Merkez kongresine katıldık. 23 arkadaşımız delege olara oy kullanırken, yaklaşık 175 arkadaşımızda o güzel atmosferi tribünde yaşadı. Büyük usta Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması bizleri çok etkiledi. AK Parti hükümeti olarak gençlere ne kadar önem verdiğini bir kez daha ispatladı. Türkiye’nin her tarafından gelen AK Gençler ile kaynaştık. Salondaki resim Türkiye’nin kardeşliğinin belgesidir diyorum. Kongreden sonra yine arkadaşlarımızla Şanlıurfa’ya döndük. İlçe Başkanlarımıza, İl ve İlçeden gelen yönetim kurulu üyelerimize gösterdikleri büyük vakara, kendilerine yakışır olgunlukla kongreye iştirak ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.



Kongrede açtıkları pankartın salonda büyük dikkat çektiğini ifade eden Başkan Uludağ; “Başbakanımızın dindar gençlik vurgusunu biz Şanlıurfalılar Peygamber şehri olarak yaşıyoruz. ‘Peygamberler şehri dindar gençlikle geldi’ pankartımız gençler tarafından büyük ilgi gördü” dedi.



Başkan Uludağ; “Bizi Ankara’ya uğurlayan Milletvekilimiz Abdülkerim Gök, Halil Özcan ve İl Yönetimimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.



Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresinde Zafer Çubukçu tek aday olarak girdiği seçimde geçerli oyların tamamını alarak başkan seçildi. 

VİDEO 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.