banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

AK gençler kongreye hazır
Son toplantıda konuşan Başkan Av. Osman Uludağ; “Kongre sürecinden önce görevde olan arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir kaynaşma sağladık” dedi.



Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya gelen Başkan Av. Osman Uludağ, Hakkari çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki menfur saldırıyı kınadı.

Uludağ; Öncelikle hain bir saldırı sonucu Hakkari de şehit edilen askerlerimize Yüce Allahtan Rahmet, kederli Ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum bu menfur saldırılar bizleri yıldırmayacaktır. Aksine yıkılmadan birlik ve beraberlik içersinde ayakta durmamız gerektiğinin önemini bir kez daha bize hatırlatmıştır. Yapılan bu saldırıların onların istediği gibi bizim çalışmalarımıza gölge düşürmesine izin vermeyeceğiz. Çalışmalarımızı her türlü hal ve şartta aksatmadan yerine getireceğimizi dile getirmek istiyorum tekrardan yapılan bu hain saldırıyı kınıyor ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.



Pazar günü yapılacak olan 3. Olağan kongre öncesi tüm hazırlıkları tamamlandığını belirten Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Bugün burada AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek 23 Ekim Pazar günü saat 11;00’ de DSİ konferans salonunda gerçekleştireceğimiz kongremiz ile ilgili hazırlıkları gözden geçirdik. Aramıza yeni katılan ilçe Başkanlarıyla, kongre sürecinden önce görevde olan arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir kaynaşma sağladık. Bu toplantılarımızı ayda bir yaparak ilçelerimizle birlikte kolektif bir çalışma ortaya koymak istiyoruz. Bu toplantılarla ilçe teşkilatlarımızdaki sıkıntıları dinleyip çözüm arayacağız yapmış oldukları başarılı çalışmaları ödüllendirip diğer ilçelere örnek olarak göstereceğiz. Kısacası bu toplantıları ilçelerimizle olan paylaşımlarımızı arttırmak, kolektif çalışmanın bize vereceği maksimum faydayı elde etmek için yapıyoruz ve elimizden geldiğince sık sık yapmaya çalışacağız.



Son olarak Pazar günü yapacağımız Ak parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları 3. olağan Kongremizin bizlere teşkilatımıza ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.