banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

AK Gençler ilçelerde

Ak Parti Gençlik Kollarından İlçe Teşkilatına Ziyaret.

 

Şanlıurfa Ak parti gençlik kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Akçakale ve Harran ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

 

İlk olarak Harran İlçe gençlik kolları başkanı Mehmet Osman Özyavuz ziyaret ederek ardından ise Akçakale gençlik kolları başkanı İsmail Başak’ı ziyaret ettiler. 

 

Gençlik kolları başkanı Osman Uludağ yapmış olduğu açıklamada; göreve yeni gelmememiz hasebiyle ilçe teşkilatlarıyla tanışmak için ben ve ekibimle böyle bir ziyaret gerçekleştirdik.

 

Bundan sonraki tüm çalışlarımızda beraber hareket ederek çalışmalarımızda ortak hareket etmeliyiz. Biz Ak gençler olarak daha demokratik ve daha müreffeh bir Türkiye içim çalışmalarımıza ekibimle be ilçe teşkilatlarımızla sürdürücez. Bundan sonra da diğer tüm ilçelere ziyaretlerimiz olacak. Diyerek sözlerini bitirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.