banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Belediye Başkanları toplandı
Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Konuklu Belediye Başkanı Halef Yıldız ile birlikte AK Parti İl Başkna yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı M. Uryan Arusoğlu, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Sedat Dülger toplantıya katıldılar.



AK Partili belediyelerin hizmet açısından çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün Bozova İlçesinde AK Belediye Başkanları olağan aylık istişare toplantısı için bulunmaktayız. Bu toplantımızda belediyelerimizin sorunlarını, belediyelerimizin yapacakları hizmetleri ve yapılması gerekenleri hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Her ay AK Belediye Başkanlarımızla bu şekilde toplantımız oluyor, bundan sonrada devam edecek. Her ay farklı bir belediyemiz bu toplantıya ev sahipliği yapıyor. Bu ay Bozova Belediye Başkanımız Hasan Arusoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olmasını dilerken, buraya kadar gelen arkadaşlarıma ve Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.



Toplantıya ev sahipliği yapan ve memnuniyetini ifade eden Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu; “Belediye Başkanı arkadaşlarımızla beraber yaptığımız çalışmaları ve yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Bundan sonra da bu istişare toplantılarımız değişik değişik ilçe ve beldelerimizde devam edecek. Yolların kapalı olduğu bu karlı havada buraya kadar gelip toplantıya katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İl Başkanımız ve Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.