banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

AK Belediye Başkanları Hilvan’da ne konuştular
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Koordinatörlüğünde Hilvan Belediyesinde gerçekleşen toplantıya Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Gürakar Belediye Başkanı Recep Küçükçay, Konuklu Belediyesine Belediye Başkanı Halef Yıldız, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Nihat Kılıç, İsa Kızıldemir, Nusret Urmak, İl Yönetiminden Süleyman Elgün, Cemil Çadak ve Fatih Kahya katıldı.

Hilvan ilçesinde yapılan AK Belediyeler istişare toplantısı ile ilgili konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, “İl Başkanlığımızın Koordinatörlüğünde her ay bir belediyemizde AK Partili Belediye Başkanları olarak toplanıyoruz. Bugün Hilvan’da bir araya geldik. Belediye başkanları olarak projelerimizi paylaşıyoruz. Bir ay süre zarfında neler yaptık, onun değerlendirmesini yapıyoruz. Belediyecilik olarak eksikliklerimiz nelerdir, AK Belediyeler olarak, bilgi ve projelerimizi paylaşıyoruz. Eksikliklerimizi gördüğümüz toplantılarımız çok faydalı oluyor” dedi.





AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler birimi olarak ayda bir, bir Belediyemizin ev sahipliğinde AK Parti Belediye Başkanları olarak bir araya geldiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “AK Belediyeler olarak ayda bir belediyemizin ev sahipliğinde bir araya geliyoruz. Bu ay Hilvan’da toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanlarımızla yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında istişarede bulunuyoruz. Her ay AK Belediye Başkanlarımızla toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bugün ev sahipliği Hilvan Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.





AK Partili Belediye Başkanları, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Daha sonra Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın Başkanlar onuruna verdiği yemeğe geçtiler.
www.balikligol.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.