banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

AK Belediye Başkanları Akçakale’de toplandı
Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Gürakar Belediye Başkanı Recep Küçükçay, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Pekmezli Belediye Başkanı Abdüllatif Soydaş, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları M. Uryan Arusoğlu, Fatih Yıldız, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Sedat Dülger, Nusret Urmak katıldı.

 

Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan; “Belediye başkanlarını olarak ayda bir bir araya gelerek bilgi ve birikimlerimizi paylaşıyoruz. Bugün Belediye Başkanı arkadaşlarımızı ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlçelerde yürütülen projeleri paylaşıyoruz. Çok verimli bir toplantı oldu” dedi.



AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, her ay toplandıklarını belirterek, arkadaşların önerisiyle söz konusu toplantının her ay bir ilçede yapılması kararını aldıklarını ifade etti. İlk toplantının geçen ay Bozova'da yapıldığını hatırlatan Başkan Av. Eğilmez; “Amacımız AK Belediyelerimiz arasında genel olarak iletişimi sağlamak amacıyla ilçelerimizin ve beldelerimizin sorunlarını konuşup tartışıyoruz” dedi.



AK Partili Belediye başkanları daha sonra İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl'ü ziyaret ederek bir süre görüştü. AK Belediye Başkanları görüşmenin ardından ilçeden ayrıldılar. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.