banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Başkanlar Birecik’te Gündemi Değerlendirdi VİDEO

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye ve İlçe Başkanların Toplantısı Birecik’te Mehmet Akan Kültür Salonunda gerçekleşti.

 

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Birecik İlçe Başkanı Faruk Pınarbaşı, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Yaylak Belediye Başkanı İ. Halil Göçer, İlçe Başkanları, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Koordinatörleri katıldı.

Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarının Birecik’te düzenledikleri toplantıda bir araya geldiklerini belirten AK Parti Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan; “Başta İl Başkanımıza, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Koordinatörlerimize Birecik’te böyle bir toplantı düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Birecik İlçe olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sandık Kurulu, Müşahitlerimiz ve Bina Sorumlularımızın yüzde 99.5’ini oluşturduk” dedi.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Öncelikle bizi ağırlayan Aziz Karayılan ve Belediye Başkanımızın Faruk Pınarbaşı ve katılım sağlayan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Birecik’te Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımızla aylık olağan toplantımızı yaptık. Teşkilatla ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Genel Merkezimiz tarafından bize iletilen talimatları Belediye Başkanlarımıza ve İlçe Başkanlarımızla paylaştık. Çok verimli bir toplantı oldu. AK Parti Teşkilat olarak çalışmalarımıza en yüksek tempoda devam edeceğiz. Yerel seçimler öncesinde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Cumartesi günü İl Danışma Meclis Toplantımız var. Hazırlıkları arkadaşlarımızla gözden geçirdik” dedi.

Birecik’te gerçekleştirdikleri toplantı ile hem parti çalışmalarını hemde belediye çalışmalarını masaya yatırdıklarını belirten Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı; “Partimizin bu tür çalışmaları bize hem şevk veriyor hem güçlendiriyor. Bu tür çalışmaların partimizde devamlı olması, seçimlere her zaman dinamik bir şekilde hazır olduğunun ifadesidir. Genel seçimlerde olduğu gibi mahalli seçimlerde de çok güçlü şekilde çıkacağız. Hem Türkiye genelinde hem de Şanlıurfa’da bunu başaracağımıza inanıyoruz. Birecik’te gerek Teşkilat Başkanı ile gerek Milletvekillisiyle ve gerekse İl Yönetimimizle çok uyumlu çalışan bir ekibiz. Çalışmalarımız hem köylerde hem ilçe merkezine yansımaktadır. Bir haftadan bu yana İlçe Başkanımızla köy ziyaretlerimiz sürüyor. Köylerimizde umduğumuzun üzerinde ilgi görüyoruz. Bu ilgi Başbakanımızın dik duruşu ve partimizin yaptığı hizmetlerden dolayıdır. Bu toplantı vesilesi ile yeni seçilen Merkez İlçe Başkanlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Toplantının ardından İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, başarılı çalışmalardan dolayı AK Parti Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan ve Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı’ya teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.