banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

AK Aday Eğilmez “Milletin Hizmetkârıyız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ve Milletvekili adaylarının tamamı ile birlikte gittikleri Halfeti ilçesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Yusuf Eğilmez, adayların vatandaşlara tanıtımı sonrasında ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim startının verildiği ilk günden itibaren yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Eğilmez, Halfeti’de; çarşı ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi. Yeni dönemde il merkezde ve ilçelerde mevcut sorunları gidermek isteyen Eğilmez, ilçelere daha fazla hizmet gelmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek, “İl Başkanlığım dönemindeki bilgi ve birikimimi Allah nasip ederse milletvekili olarak da hemşerilerimize hizmet ederek paylaşmak istiyorum.” Dedi.

AK Parti Hizmetin Partisidir.

AK Parti Kadrolarının milletin hizmetkârı ve AK Parti’nin de milletin partisi olduğunun altını çizen Eğilmez, “Biz her zaman milletimizin emrindeyiz, hizmetindeyiz. Elimizden geldiğince de hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçimde AK Parti olarak 12 Vekil çıkaracağımıza yürekten inanıyoruz. Hemşerilerimize güveniyoruz ve hemşerilerimiz AK Parti ile istikrara ve hizmete devam diyeceklerdir. Çünkü AK Parti milletin partisidir. Millete hizmet eden partidir. AK kadrolar milletin hizmetkârıdır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.