banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ahmet Süzen de aday

Eski Belde başkanı AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Ahmet Süzen neden aday olduğunu gerekçeleriyle belirtti. İşte Süzen’in açıklaması;

1994 yılında Refah Partisinden Karaköprü Belde Başkanlığı yapan Ahmet Süzen Siyasetteki aktif yaşamını AK Parti saflarında devam etmiştir. 12 Eylül referandumunda üyesi olduğum AK Partinin de tercihi üzere Referandumda evet oyları için gereken çalışmayı yaparak görevimi sürdürdüm. Ahmet Süzen iş hayatında birçok yeniliklerle ismini duyurmuş olup, yakıt tasarrufuyla ilgili olarak Almanya İtalya ve Fransa gibi Avrupa’nın çeşitli ülkelerine araştırmalar yapmak üzere ziyaretlerde bulunmuştur. Bu kapsamda yaptığı ziyaretlerde istihdama yönelik projeler geliştirerek işsizliğin önlenmesi konuları üzerinde çalışmalar yapmıştır. Süzen; Avrupa’daki birçok Belediye sistemlerini alt yapı çalışmaları inceleyerek şehircilik ve yapılanma üzerine ihtisaslar yapmıştır. İyi derecede Arapça, Almanca ve İngilizce bilen Süzen İyi derecede Bilgisayar bilmektedir.

 

 Bu kapsamda Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümü noktasında gereken çalışmaları yaparak katkıda bulunup Mecliste Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmeye proje üreterek, projelere destek sunma politikasıyla çalışmak yapıp Halka ve Hakka Hizmet için; 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği için aday adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.